Zintegrowana karta sieciowa nie działa !!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Panowie, jak wygląda sytuacja gdy chcę nowe koła, a mam TPMS? Muszę kupić nowe czujniki i zaprogramować? -
Przez GordonLameman · Opublikowano
https://www.wnp.pl/przemysl/renault-z-wielomiliardowa-strata-wszystko-przez-nissana,1034183.html#google_vignette Dobra robota, Nissan. Jeszcze teraz wzywają 700 tys aut do serwisu w USA. Coś czuję, że nie przetrwają. A szkoda bo fajne auta i kawał historii. Najgorzej jak ich chińczyk kupi. -
UE nie ma nic wspólnego z tym, no może poza tym że koszty produkcji i energii rosną. Firmy powypychały produkcję do Chin, oszczędzają żeby na marży zarobić. Dlaczego chinole są tanie? Bo mają dopłaty i sprzedają na marży bodajże poniżej 1%. Ot cała tajemnica, przejmowanie agresywne rynku. Gdyby mieli zarabiać bez dopłat to by nie były tak atrakcyjne i pewnie droższe od VW. -
Przez bergercs · Opublikowano
Wybory byly, bardziej mnie ich wynik interesuje a nie organizowanie nowych. -
Nie klei się od samego początku. Mając tyle kasy w życiu bym nie spojrzał na klekota w BMW, jak wydawać to niech ma coś z charakteru (chociaż dzisiejsze BMW i benzyny to już charakteru nie mają ale trudno, jest jak jest), a nie patrzenie na diesla bo ma więcej niuta i mniej spali Nawet głosowanie wychodzi 9:1, co tu się zastanawiać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi