skypan 2 134 Opublikowano 7 Marca 2025 Opublikowano 7 Marca 2025 Witam. Naprawiał ktoś podświetlenie lub ew. sterownik o w/w monitora ? Ewentualnie orientuje się ktoś ile może kosztować taka naprawa ? Zastanawiam się czy jest sens coś z tym robić czy po prostu kupić coś nowego w cenie do 1200 zł. W necie ceny za naprawę od ok 200 zł w górę No ale może akurat ktoś z was naprawiał i bardziej się orientuje. Na fotce objawy. Jak wyłączę i włączę monitor to podświetlenie "naprawia się" ale prędzej czy później "paski" wracają. Zaczęło się od jednego teraz mam już dwa. Zaraz pewnie cały "zgaśnie".
Rico650 70 Opublikowano 7 Marca 2025 Opublikowano 7 Marca 2025 Ja osobiście bym kupił nowy jak już nie ma gwarancji.
_Robo_ 4 Opublikowano 7 Marca 2025 Opublikowano 7 Marca 2025 Witam Nie wiem jak w monitorach ale w TV tylne ledy białego podświetlenia serwis potrafi wymieniać, a czy warto to popytaj i sam oceń
Pentium D 2 045 Opublikowano 7 Marca 2025 Opublikowano 7 Marca 2025 8 godzin temu, skypan napisał(a): Warto spróbować 1
Rekomendowane odpowiedzi