-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez marko · Opublikowano
Ja sobie właśnie sprawdziłem swojego KTM'a. Prawie 2800km przejechane, absolutnie nic nie robione przy nim, oprócz czyszczenia łańcucha (jak mi się czasem przypomni). A rower nie ma lekko, bo ja sam to 95kg, dziecko z fotelikiem to było wcześniej 15-20kg. Plus jakieś saszetki, łańcuch, inne pierdoły. Teraz targam regularnie dzieciaka na sztywnym holu. Bez zająknięcia. Łańcuch wg pomiarów przyrządem nadal trzyma wymiar (co mnie dziwi po takim przebiegu) -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
W takim razie nie schodzisz poniżej 9070 XT albo 5070 Ti. Słabsza karta do takiej rozdzielczości się po prostu nie nadaje. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
To jest zwykły 9070, a nie model XT -
Przez halfi · Opublikowano
Aktualizacja ceny 449zł -
Przez antek0404 · Opublikowano
Cześć wszystkim, szukam opinii osób znających się na temacie. Szukam nowej karty graficznej aktualnie posiadam wysłużona 1060. Celuje w coś z 16 GB vram i w miarę sensownym poborem prądu zastanawiam się czy czekać np na 5060 ti żeby mieć na teraz i czekać do superek czy np wziąć 9070 niestety zwykła 5070 nie ma 16 GB vram a mam monitor 4k i boję się że to 12 nie będzie wystarczające. Cena za 5070 ti jest dla mnie dosyć spora. Zastanawiają mnie te technologie nvidii typu dlss mfg czy amd w nowej serii jest im w stanie dorównać ? Mam takie uczucie że jak wezmę amd to nie będzie to tak dobrze chodziło jak na nvidii. Proszę o opinię.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi