CS2 i microstuttering
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
@MajQ Nie, to stan umysłu sprzedających na OLX. Lepiej kupić RTX 5070 na promocji, niż szukać RTX 4070 w dobrej cenie. -
Przez Guli · Opublikowano
A daj spokój, ja mam jakiś LG 27M59G full hd (kiedyś bardzo polecany - nie wiem czemu ) 75hz I pożyczyłem dla testów "DELL G2724D 1440p" I mi zryło beret, jaka jest KOLOSALNA różnica w jakości (dosłownie - we wszystkim, począwszy od ikonek na pulpicie po youtuba, strony, a w szczególności gry) W każdej grze był taki lekko niewyraźny/rozmyty obraz mimo wyłączonych tego typu opcji. Ikonki na pulpicie ogromne (nie da się zmniejszyć) W grach występowały jakieś losowe "migotania, ja grałem w strzelanki to na "dalsze dystanse" ktoś przechodził koło krzaków to z drużyny mi ludzie mówili, że jestem ślepy i go nie widzę) Zdjęcie tego tak nie oddaje, ale spójrz jakie to wszystko jest "wypixelowane,rozmyte" Jeszcze 24" full hd to może jakoś by wyglądało, ale 27 to tragediaa. Ja bym brał dobry monitor 1440p, bo to zakup na LATA, jak ty grasz w single player to te ~45-60fps powinieneś mieć, a do tego typu gier więcej nie potrzeba -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Kilka postów wyżej masz... -
Przez NoviAMG · Opublikowano
9800x3d bardzo dziwnie reaguje na ram. 7800x3d był całkiem inny. Nieraz trzeba sprawdzić luźniejsze nastawy (1 rząd) bo jest jakaś anomalia i są spadki FPS względem luźniejszych. Niby stabilnie ale jakoś dziwnie, w 99% to zjawisko jest właśnie na ramie dr. Te 2:1 i 1:1 bez różnicy, też dziwne. Czekam na ram, a moje ocztki nie mogą się doczekać już montażu :E.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi