Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• @Elder Podzielam Twoje zdanie. W sumie to co piszesz to bardziej fakty jak ciekawostki. Niestety. Co do sprzętu... z różnego rodzaju audio/estradowym miałem/mam do czynienia. Zawsze miałem oldschoolowe podejście i stawiałem na stare pancerne konstrukcje... póki nie kupiłem wzmacniacza do basu Ampega SVT, który mi się zjarał i wkurwiony nabyłem Darkglassa Microtubes 500v2 i nigdy nie byłem bardziej szczęśliwy. Co do monitora. Zacząłem szperać pepperka za jakąś cebulą. Znalazłem ciekawą opcję na KTC za ok. 350zł i powiedziałem sobie, że jak jakiś kod mi wejdzie i zbije do ok. 300zł to biorę. Nie inaczej się stało  
    • Przecież tej gry już nie ma w GamePassie  
    • @toxicrain0912 Cofnij się kilka stron. W tym wątku znajdziesz wszystko o mobasach z każdej półki cenowej. Swoje potrzeby już określiłeś: pcie 5.0 i wifi
    • Windrose   Premiera: 14 kwietnia 2026 EA     Wyrusz w survivalową przygodę PvE w czasach złotego wieku piractwa. Walcz na lądzie i morzu – solo lub ze znajomymi – buduj, wytwarzaj i odkrywaj rozległy otwarty świat pełen mrocznych tajemnic, opanuj walkę typu soulslite, pokonuj wymagających bossów, dowódź statkiem i sięgnij po legendarne skarby!   https://store.steampowered.com/app/3041230/Windrose/       Windrose to przygodowa gra survivalowa osadzona w alternatywnej rzeczywistości złotego wieku piractwa. Łączy klasyczną formułę „buduj, wytwarzaj, przetrwaj” z intensywną walką i angażującą eksploracją na lądzie oraz morzu. Rozwijaj się w rozległych, proceduralnie generowanych biomach pełnych ukrytych tajemnic, ręcznie zaprojektowanych lochów oraz zadań. Zbierz załogę i poprowadź okręt przez brutalne starcia morskie z abordażami oraz płynnymi przejściami między statkiem a lądem. Pokonuj wymagających bossów w awanturniczej przygodzie inspirowanej zarówno rzeczywistymi postaciami historycznymi, jak i siłami nadprzyrodzonymi.   Ktoś z was gra? 
    • Nie spotkałem żadnego Ludwika póki co. Będę musiał pozwiedzać, teraz oglądam meczyk, pewnie jutro pogram. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...