Gry poszukiwane
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bleidd · Opublikowano
Niby tak ale Mieszkaniec nie brzmi za dobrze -
Przez Mar · Opublikowano
Hahaha. Co za różnica. Jednego dnia , gra jako tako ,innego do kitu 🤦🤭 -
Przez Zas · Opublikowano
Meh, niech pokażą gameplay, taki teaser to sobie można nawet w Cities Skylines (z modami) nakręcić! -
Przez Art385 · Opublikowano
Spokojnie połączenie po HDMI jest nadal posrane. Objawia się tym, że obraz startuje dopiero na ekranie wpisywania hasła pod windą potem już normalnie śmiga przy resetach. Nie wiem jak ale to drivery. Generalnie teraz jest luks bo LG dało nowe FW do TV to teraz nie muszę odpinać kabla aby w ogóle obraz zobaczyć Ja ja*ie jakie tam debile pracują AMD nigdy nie straci szansy aby stracić szanse. Oprócz tego RDNA4 wygląda jak rdna 3 v1.0, które to jest wolniejsze ale je mniej prądu a UE4 spieprzony na amen Oprócz tego do moich zastosowań jest w spoko. Dziś skończyłem testować 1 karte i w doomie stabilne -100mv czyli nieźle a nawet bardzo dobrze a vram to nie wiem czy on ma 2750 czy 2850 to w grach jeden wuj a w benchmarkach też w sumie jeden wuj Ogólnie Steel Legend to za 2.6k karta 10/10 kupiłbym jeszcze raz ale nie kupie, bo już kupiłem xD. Jak wszystko jutro dobrze pójdzie to robie swapa na nową zaplombowaną i zobaczę czy coś lepiej ale czarno to widzę bo widzę taka średnia z wyższej półki to 80-90mv na offsecie na minusie w doomie. Swoją drogą ja muszę budę z 3 wentylami u dołu kupić bo z uchyloną budą mam hotspot na 84-85 stopni a z nawiewem z dołu pewnie bym robił jakieś 80. -
Przez Zas · Opublikowano
Chyba raczej mieszkaniec? Obywatel to byłby Citizen Evil. Aż się na początku zastanawiałem o jaką grę ci chodzi.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi