MILION rzeczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
No przecież @voltq oskarżasz regularnie no chyba, że wpadło jakieś ostrzeżenie od moderatora i spokorniałeś... Zresztą mnie też wyzywałeś od onuc... -
Przez CrooV · Opublikowano
550w chyba bałbym się Na 600w siedziałem na 6800XT 5700x3d i było okej ale pod 9070xt wskoczyłem na 850w z sygny tanim kosztem bo 120 zł dopłaty po sprzedaży starego mnie wyszedł Z power limitem i UV może by poszło z twoim CPU ale ogólnie bym chyba wziął bez XT za te 2700-2800 z twojej karty z sygny i tak będzie spory boost. -
Przez kubikolos · Opublikowano
bo generalnie prezydent ktory podpisze wszystko swojej partii to nie jest przepis na rozwiazanie wszystkich problemow tylko powielenie bledow 'za pisu', tylko tym razem druga partia wprowadzi wszystkie swoje najglupsze* pomysly bez limitu na szczescie trzask tak leci w sondazach ze powoli rosna szanse na uwolnienie sie od dlugopisow *oczywiscie chodzi tylko o najglupsze pomysly bo takie kwestie jak podatki czy kwoty wolne to sama partia rzadzaca zaglosuje przeciw XD mimo swoich obietnic -
Przez Vulc · Opublikowano
Właśnie o tym mówiłem, jarać się grą można, ale narzekać na jej stan juz nie można? Jest jakiś limit na forum, kto i ile może pisać? Zabawne, bo jak te same osoby piszą jaka to zajebista gra i w ogóle ten Oled wypala oczy, jesteś pierwszy do pulsowania. To jest git. Krytyka już nie jest. I naprawdę daruj sobie teksty o siedzeniu całych dni w wątku, dobrze wiesz ile trwa napisane posta albo wklejenie bekowego filmiku. -
Przez VRman · Opublikowano
Ja oczywiście o nic nikogo nie będę oskarżał. Za to polecę czytającym ten wątek takie coś 1. Wejdźcie na profil gościa wyżej 2. Zobaczcie kiedy założył konto i w jakich wątkach jest aktywny. I co pisał w wątkach nie związanych z polityką, choć nawet większość z tej aktywności jest w wątkach mocno z polityką powiązana np. dyskusje o ociepleniu klimatu 3. Każdy niech sobie sam wyciągnie wnioski. Na moje gość dodał PL do nicku więc wszystko git
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi