Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

czy na forum są pedagodzy przedszkolni lub wczesnoszkolni, albo mężowie/żony lub partnerzy takich osób?

chodzi o wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej (w pliku word). Pytanie otwarte albo mieszane. 17 sztuk. Wysyłam na maila.

Nie ma żadnych informacji osobistych poza demograficznymi.

Ankieta dotyczy zjawiska wypalenia zawodowego ale nie wchodzi w niczyje prywatne życie bo nie bada nasilenia ani objawów u respondenta tylko wiedze na temat zjawiska. Nie pyta nikt czy dostrzegasz takie lub takie objawy u siebie tylko dotyczy rozumienia i definiowania pojęć z zakresu.

Czy ktokolwiek jest w stanie pomóc w badaniach i wypełnić?

Grupa docelowa: nauczyciele przedszkolni, wczesnoszkolni, nauczyciele w ogóle (wedle istotności konkretnej grupy do badań). 

Jeśli ktoś się zgłosi albo wyślę na mail, albo załączę ją tutaj (jeśli się da). Uprzedzam, trzeba poświęcić minimum 30 minut żeby ją wypełnić. W net nie wstawiam gdyż za mało ma pytań w rodzaju: a, b, c a za dużo opisowych.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hej, podbijam temat. Ankieta nie dla mnie ja tylko pomagam zebrać próbkę. Temat wpływu nałogów na relacje miłosne. Wypełnienie max 10 min. Każdy może wziąć udział więc jak ktoś ma ochotę pomoc i dostarczyć wiedzy dla świata nauki niech pisze priv to wyślę link ;)