Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

czy na forum są pedagodzy przedszkolni lub wczesnoszkolni, albo mężowie/żony lub partnerzy takich osób?

chodzi o wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej (w pliku word). Pytanie otwarte albo mieszane. 17 sztuk. Wysyłam na maila.

Nie ma żadnych informacji osobistych poza demograficznymi.

Ankieta dotyczy zjawiska wypalenia zawodowego ale nie wchodzi w niczyje prywatne życie bo nie bada nasilenia ani objawów u respondenta tylko wiedze na temat zjawiska. Nie pyta nikt czy dostrzegasz takie lub takie objawy u siebie tylko dotyczy rozumienia i definiowania pojęć z zakresu.

Czy ktokolwiek jest w stanie pomóc w badaniach i wypełnić?

Grupa docelowa: nauczyciele przedszkolni, wczesnoszkolni, nauczyciele w ogóle (wedle istotności konkretnej grupy do badań). 

Jeśli ktoś się zgłosi albo wyślę na mail, albo załączę ją tutaj (jeśli się da). Uprzedzam, trzeba poświęcić minimum 30 minut żeby ją wypełnić. W net nie wstawiam gdyż za mało ma pytań w rodzaju: a, b, c a za dużo opisowych.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hej, podbijam temat. Ankieta nie dla mnie ja tylko pomagam zebrać próbkę. Temat wpływu nałogów na relacje miłosne. Wypełnienie max 10 min. Każdy może wziąć udział więc jak ktoś ma ochotę pomoc i dostarczyć wiedzy dla świata nauki niech pisze priv to wyślę link ;)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Chyba, że... za podejrzane uznamy ściąganie modów z oficjalnych stron do takich gier jak ETS2/ATS/Omsi 2  - 80% hostingów z modami momentalnie przekierowuje na wirusy i trojany. Niemal zawsze Norton blokuje. A o amatorach xxx to nawet nie wspomnę co tam się dzieje....    Ja nawet swojej mamie seniorce co robi wyłącznie przelewy i czasami przeczyta coś w wp.pl zainstalowałem Nortona...  A tak - zdarzyło mi się raz, że z wp.pl miałem też przekierowanie na coś co mi Norton zablokował...   Tak więc sorry, ale ja obalam całkowicie tezę, że jak się nie wchodzi na "podejrzane" stron to starczy zapora wbudowana w Windowsa... Poruszanie się bez ochrony antywirusowej jest bardzo ryzykowne. Jak zawsze polecam Nortona, który mam od dekad. Nie zamula nawet na starym lapku mamy z HDD. U mnie na komputerach z SSD działa wyśmienicie nic nie muląc. Nawet przez sekundę nie zastanawiałem się nad zmianą lub rezygnacją. Dosłownie parę dni temu kupiłem od oficjalnego dystrybutora za 128zł na 2 lata na 3 komputery. Macie w rodzinie/znajomych 3 osoby to sobie podzielcie i macie za grosze ochronę na 2 lata w cenie zbliżonej do miesięcznego netflixa.
    • tak BTW> jeśli ktoś ma jakieś sugestie/pomysły/uwagi to chętnie wysłucham  może ktoś znajdzie jakieś błędy, piszcie śmiało  
    • Dzisiaj nadałem zwrot na RMA. W Morele mam status Szybki zwrot - Wymiana, może mi wymienią zamiast wysyłać do Niemiec do producenta na naprawę. 
    • https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-6/news/battlefield-6-game-update-1-3-1-0
    • No właśnie ja nie robie nic podejrzanego. Nie ściągam pirackich rzeczy. Nie wchodze na podejrzane strony. Co do tego bitdefendera free zdziwiło mnie że free wersja pobrała Bitdefender Security o wadze 800 mb. A jeszcze większe zdziwienie było jak wyszedł z tego Bitdefender Internet Security. A ja pobrałem ze strony bitdefendera wersje free. Może coś żle zrobiłem?
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...