Sprzedane
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
Też mi nie podchodzi front, także wolę obecnie posiadanego havn -
Przez piwakk · Opublikowano
No klasyka, tak to działa My z placu sprzedawaliśmy fury do AAA auto, ale przyjeżdżał chłop i sobie siedział i 1,5h czy 2h oglądał auto. Co prawa wtedy nie oglądał innych aut nawet, ale może taka ich polityka, że do prywatnej nie mogą podjechać, do firm już mogą. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
No i to jest wlasnie ta kwestia - w momencie jak sie pojawiaja informacje/dowody czy nawet jednoznaczne poszlaki to juz osad moze isc w ktoras strone. Natomiast jak wiedzielismy tylko ze ktos dostal w pape, to ciezko bylo wywnioskowac kto, od kogo, za co. Kwestia czasu. Ja nie bronie tych agresorow, po prostu wiem ze dostajemy informacje nacechowane narracjami jednej lub drugiej strony. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Czy Kacprzyk odpowie za śmierć pacjentki? Wywalone mają totalnie w pacjentów byle by się kasa zgadzała. https://wykop.pl/link/7985997/dawid-kacprzyk-przegapiony-zawal-i-smierc-w-szpitalu -
Przez wamak · Opublikowano
Można włożyć do takiej obudowy nawet i tego 9800X3D, tyle że trzeba mu obciąć PPT do 65W. Wydajność i tak będzie niezła. Ze względu na to, że PPT będzie obcięte i często zegary też, to bardziej tu pasuje 7800X3D (sam sobie zaprzeczyłem teraz). Z drugiej strony 9800X3D lepiej oddaje ciepło. Co do karty, to niestety jak obudowa jest pod jedną kartę, to znaczy jest na te 3-5 mat maks, poza tym founders nie jest łatwo dostępny. W tym kształcie mamy też Fractal Design Ridge. Kart tam pasuje wiele, ale riser PCI-E 4.0 też ogranicza tę obudowę do jakiegoś momentu. Za to FD Ridge ma przynajmniej 2 USB na froncie i je ogólnodostępna w sklepach.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi