Monitor 4K ale na zadnej platformie nie wyswietla 4K?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
No ale popatrz na to z tej strony. Zrobiłem wszystkie questy, biegać bez celu nie ma sensu, to co mam ubijać graczy którzy dopiero zadania zaczynają robić? To ma być ta głębia? -
Przez evqze · Opublikowano
Za bardzo nie da rady, ponieważ ten komputer to gotowiec i tak średnio można ulepszyć. Jedynie mógłbym ulepszyć procesor do AMD Ryzen 7 3700x. Tutaj jest informacja o płycie głównej https://support.hp.com/us-en/document/c06429270 i nie ma wielu opcji do wyboru jeśli chce się inny procesor. Karty graficznej też nie ulepszę, ponieważ zasilacz ma 310W. Kiedyś dokupiłem 8GB RAMu i teraz komputer ma 16 GB RAMu. -
Przez galakty · Opublikowano
Tu się raczej rozchodzi o kontroler w CPU A 3200MHz to jest kpina, nie taktowanie. Minimum to 3600CL16. -
Przez RavenArsenal · Opublikowano
Wydajność ta sama a sekcja wystarczająco dobra do 9800x3d, różnica w wyposażeniu nie jest moim zdaniem przekonująca do płacenia prawie dwukrotności ceny b850, tym bardziej, że ja tego wyposażenia nie wykorzystam. Zakupiłem już komplet z procesorem i 64gb ramu 6000 cl30. ps. `mieszkam w uk więc ceny mam w funtach.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi