Sprzedam ASUS GeForce RTX 5070 Ti Prime OC 16GB GDDR7 DLSS4
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Hammer64 · Opublikowano
Witam mam rtx 5080 kfa2 od premiery i zaczynaja pojawiać problemy. Juz 3 raz nie chce mi odpalic. Pomaga odłączenie kabla zasilającego i wpięcie od nowa lub kilkukrotny reset. Ktoś mial podobne problemy? Dolaczam film. Jak odpala to odrazu idzie w kolorowe kolory a jak nie to miga na czerwono IMG_1445.mov -
Przez Tolfu · Opublikowano
Nie wiem kto to wymyślił z tym kablem 12vhpwr, ale myślę, że to można było wymyśleć lepiej Jak kupię modularny zasilacz to będą lepiej wyglądać -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Trzeba będzie zrobić reformę na wzór PiS. Inaczej PiS zabetonuje sądy na dekady, ku uciesze swoich tępawych wyznawców Niestety, prawdopodobieństwo że KO nie skusi się na zabetonowanie w drugą stronę nie jest wysokie. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Olać RDNA3 i brać RDNA4 jeśli ktoś się decyduje na radeona. To w końcu niewybrakowana seria kart i warta uwagi. -
Przez ghostdog · Opublikowano
Ed O’Neill przez rolę Ala na wiele lat stracił szanse na kolejne role (gdzieś się tam przewijał). Pamiętam jak wiele lat temu byłem w kinie na Kolekcjonerze Kości. Ed tam miał małą rolę policjanta, jak go widownia zobaczyła to ryknęła śmiechem. Pewnie serial Married... with Children w USA miał status kultowy. Bud Bundy też nie zrobił kariery po tym serialu. Teraz O’Neill wrócił w tym serialu o rodzince.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi