Wolne kopiowanie plików na zewnętrzny SSD
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dresiq · Opublikowano
Tak samo myślałem o gsync. Póki za grosze nie wpadł w moje ręce używany acer xb240h. Tak stary sprzęt, że obstawiam rok 2013 -2014 jak go zdobyłem. Od zawsze budowałem pc na wyrost, aby utrzymywał te 60fps w każdej grze, bez vsync nie potrafiłem grać. Te rozrywanie po środku ekranu, od zbyt małej/dużej ilości fps raziło zawsze mnie w oczy. A gsync ten problem rozwiązał. acer xb240h samsung G7 oddysey oledy serii C od LG To chyba najlepsze co mnie spotkało jako gracza pc, a szczególnie ten acer. Wtedy to był okres gdy najwięcej w życiu łupałem w gry multi. Jaka to była przewaga w tamtych czasach. -
Przez Wu70 · Opublikowano
Najpewniej chodzi o regulacje, google też pierwszą wersję Flash image długo limitowała dla Europy, OpenAI wyjątkowo długo ogranicza Sorę. Po prostu kliknij VPN i stanie się magia. -
Przez marcin2468 · Opublikowano
u mnie jednak trochę lepiej jest nadzieja w narodzie (ale nie polskim); napisał gościu z za wschodniej granicy czy można dzisiaj odebrać jeden z przedmiotów, przyjechał, obejrzał, zapłacił i tyle. bez pierdolenia, pytań, itd. ale też trafił się gagatek co godzinę po wystawieniu innego przedmiotu zapytał czy aktualne i tyle (nawet mu odpisałem). nic dalej nie napisał. -
Przez Tom40 · Opublikowano
Cześć posiadam Dysk zewnętrzny GOODRAM Move Ridge 1TB SSD, niestety gdzie go nie podącze tam zawsze jest ta sama szybkość około 45 mb/s Wychodzi na to, że system widzi go podpiętego pod USB 2.0 Możliwe, że będzie trzeba coś w biosie ustawić, nie znam się na tym a nie chce nic tam namieszać. Dysk SSD https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/dyski-i-pamieci/dyski-wewnetrzne/dysk-goodram-move-ridge-1tb-ssd?gad_source=1&gad_campaignid=20527095570&gclid=Cj0KCQiAsY3LBhCwARIsAF6O6Xjs0gzf8OPGPNcsBnNGfZO9joFvvhN7FWqdXbM4hg63Ou4-oqhoiNUaAlNtEALw_wcB Płyta https://www.komputronik.pl/product/929432/plyta-glowna-asus-tuf-gaming-x870-plus-wifi.html -
Przez Krzysiak · Opublikowano
@Lameismynameme serce bije tylko w jednym kolorze ❤️ 🤣😅
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi