Skocz do zawartości

Czy jest w ogóle szansa na skontaktowanie się z autorem tej mapy na ets2?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo mi zależy na tych dwóch mapach            https://ets2.lt/en/test-area-map-for-ets2-by-mlt/#comment-3453583               https://ets2.lt/en/d-test-map/                      ale one są bardzo stare i gra się zawiesza nie działają chciałbym się skontaktować z twórcą ale już 4 lata minęły i na pewno mi nie odpowie a chciałbym żeby jeszcze raz te mapy wrzucił na nowszą wersję gry żeby działały chociaż te bo bardzo mi na nie zależy mogłyby chociaż te działać bo mnie taki temat interesuje prawa fizyki w grze taki temat lubię.

• Zhao zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Farmazony walisz aż głowa boli! Jakość materiałów użytych do produkcji choćby zawieszenia (czytaj wszelkiego rodzaju gumy) w ostatnich latach poleciała mocno w dół ponieważ producenci tną koszty by utrzymać marże! Na każdym kroku masz oszczędności i to dotyka również zawieszenia. U większości producentów elementy zawieszenia nie wchodzą w podstawę gwarancyjną ponieważ zużycie gum w wahaczach, sworzniach, końcówkach drążków uznawane jest za "naturalne zużycie eksploatacyjne"! Poczytaj sobie warunki gwarancji poszczególnych producentów a zrozumiesz.  Dzisiaj wymiana np. gum w wahaczach czy sworzni po 30tyś km to u wielu producentów norma i niestety klient ponosi koszt takie wymiany.    I to jest w 90% przypadków problem dotyczący Tesli po 4 latach użytkowania bez przeglądów technicznych a dotyczy eksploatacji związanej z rekuperacją.    Było jasno i klarownie wytłumaczone w dziale o elektrykach.  Na każdym rynku problem będzie taki sam - brak obowiązkowych przeglądów technicznych producenta + baerdzo dobrze działająca rekuperacja.  Zgadzam się z tym, że przy tak dobrzej działającej rekuperacji w Tesli powinien być zastosowany dodatkowy system, który co jakiś czas załączy hamulce w celu usunięcia powstających rantów na tarczach czy zapobiegnie zapiekaniu się tłoczków. System czyszczenia w wodzie nie jest na tyle efektywny żeby temu przeciwdziałać. 
    • Chodzi mi o co innego. Państwo w Norwegii tworzy podatkami sztuczny rynek gdzie Seat Ateca jest tam droższy od Tesli Model Y. Więc ta druga trafia do ludzi którzy normalnie by takiego auta nie kupili. Do tego eksploatacja tańsza więc auto trafia do ludzi którzy i nas by jeździli Fiatem Tipo bo wiedzieliby, że na serwisowanie Tesli ich nie stać.
    • @MarcoSimone Jak to ? I będziesz miał lepszy procesor od mojego ? No nie wytrzymam 
    • No nic to The Copenhagen Test poczeka.
    • 4 odcinki wczoraj weszły jak zimne piwo w letni, upalny wieczór  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...