pawelsake 54 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja W związku z polską premiera chciałbym zapytać się forumowiczów, który z tych dwóch modeli polecili by strikte pod zdjęcia. Na plus do nowej 60 wsparcie ai, a na plus dla 50 ultra sprawdzony półroczny smartfon. Co wybieracie i czemu? https://www.kimovil.com/pl/porownac/motorola-edge-50-ultra,motorola-edge-60-pro
pawelsake 54 Opublikowano 12 Maja Autor Opublikowano 12 Maja (edytowane) temat zamykam wziąłem 60 pro ze względu na cashbacka czyli wyszedł taniej niż 50 ultra. dobra promocja teraz motoroli. Edytowane 13 Maja przez pawelsake
SylwesterI. 865 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Opisz wrażenia, jak się używa, bateria, czy się grzeje itp. Też zamówiłem mój dojdzie pod koniec przyszłego tygodnia.
pawelsake 54 Opublikowano 5 Czerwca Autor Opublikowano 5 Czerwca ciężko narzekać na ten smartfon bateria 6000 trzyma ładnie nawet 3 dni; zdjęcia robi ładne ale neutralne kolory jak ktoś chce wyciągnąć kolory idzie to zrobić. Nocne uważam też za dobre jak na smartfona.
Petru23 249 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października W dniu 13.05.2025 o 10:13, pawelsake napisał(a): Te zdjęcia nie wyglądają rewelacyjnie, powiedziałbym że jak z mojego ThinkPhone czy 30 fusion Nie kupuje się telefonow, w szczególności Motorolek na premierę lub aktualnych modeli. Za niecały rok ceny poszybują w dół. Ja swoją wziąłem za 1/5 ceny
Rekomendowane odpowiedzi