Gość Napisano March 12, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 12, 2016 Witam, czy jest w planach ciemniejszy motyw forum? Obecny daje lekko po oczach. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtxxor Napisano March 12, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 12, 2016 Cześć, Jak czytam takie rzeczy, to się boję o Wasze oczy. Jeśli kogoś razi czarny font na szarym tle, to wnioskuję, że jasność monitora to gdzieś 250 cd/m2 i wyżej ;) Polecam redukcję. Serio to z troski Co do czarnego widoku: w tej chwili nie jest planowany, ale może... PU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano March 12, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 12, 2016 (edytowany) U mnie jasność jest na minimum, a i tak przyda się ciemniejszy styl. Pozostaje więc czekać na ewentualną zmianę ;) Dziękuję za odpowiedź. Edytowano March 12, 2016 przez MarcinM90 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes Biznes Napisano March 12, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 12, 2016 @gtxxor co za problem zrobić negatyw z obecnej szaty graficznej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtxxor Napisano March 12, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 12, 2016 Jako że jestem miły, mogę dać i .css'a i będziesz robił tenże negatyw ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes Biznes Napisano March 12, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 12, 2016 A jest w Paincie taka opcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się