Sprzedane, do zamknięcia
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Gdzie tak napisałem? Napisałem że słowo rekreacyjnie nie pasuje do picia. -
Przez Kyle · Opublikowano
Ustaw w systemie profil monitora i włącz zarządzanie barwą (gamut ekranu tym samym ustaw na natywny, bez manipulacji "vibrance color" itp.). Gammę ustaw na rzeźniku tak, by była najbliżej 2.2 Kompensację pompowania bieli ustaw tak, by była w pełni stabilna. Poza tym i tak pewnie jakiś banding zostanie (tym większy im niższa jasność) - niestety OLED wymagają precyzyjnego sterowania (np. 20 bit internal LUT) a gamingowe ekrany mają LUT zapewne 10-max 12bit, co dobrze spisywało się na LCD, ale do OLED to za mało. ps. teraz widzę, że nie piszesz o bandingu w sensie color-banding, tylko o nierównomierności ciemnych odcieni - no to inna kwestia ... a może też powiązana z wewnętrznym LUT monitora -
Przez janek25 · Opublikowano
I ma to sens jak masz 4090 widforce? PC jest tak cichy jak jego najgłośniejszy element. pomijam alienów co maja 15 wentylatorów w budzie -
Przez Katystopej · Opublikowano
Fspaniały to był urlop, nie zapomnę go nigdy, tym bardziej że zbiegł się w czasie z urlopem w pracy. Wypocząłem, przemyślałem swoje zachowanie i wróciłem odmieniony o 360 stopni Doszedłem do wniosku, że muszę więcej cisnąć te auta z temu, żeby im hemoroidy jak czerwie pustynne z Diuny powychodziły Kiedyś Gordą był kolekcjonerem banów, teraz ja godnie go zastępuje
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi