Sprzedane, do zamknięcia
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
tTak wiem jak trefi wplywa na temp i zawsze tak ustawiam jak wyzej -
Przez Pentium D · Opublikowano
Zaktualizuj sobie w kajecie informacje bo to już z kilka miesięcy nieaktualne. Po zdjęciu filtra nylonowego nic się nie grzeje, ale przynajmniej bardziej się kurzy Jak się ram testuje to warto też GPU pomęczyć aby to miało warunki ekstremalne. -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Zrobiłem 440km po autostradzie ze średnią prędkością 129km/h i zostało nam jeszcze 16% baterii. Warunki dość dobre ale nie idealne Jak gdy jest ciepło? Przecież on w tym materiale, który zalinkowałeś mówi, że testował auto w warunkach zimowych przy minusowych temperaturach i w cyklu miejskim przejechał 520km mając zużycie 18kwh/100km a na autostradzie zużycie doszło do 28kwh/100km co dało by mu zasięg 300km. Pytanie ile km zrobił autostradą. Czy przejechał 100km i taki wynik podał czy zrobił całą trasę. Na Autostradzie wyszło mu większe zużycie niż mi w Tesli 3 LR przy -18C a Tesla zużywa więcej energii niż CLA. We wrześniu przy 19C i lekkich opadach zrobiłem tym autem (CLA 250+ 272KM RWD 85kwh) 440km po autostradach ze średnią prędkością 129km/h. Zostało mi jeszcze 16% baterii. 500km autostradą jest jak najbardziej realne tym autem. W cyklu miejskim auto zużywało mi 14kwh/100km co dało by zasięg ~600km. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
55st to nie jest duzo dla DDR5 i tyle, to nie sa samsungi na ddr4 gdzie przy 45st mi juz walilo bledami po OC No ale jak lubicie sobie sami tworzyc problem z czegos czego nie ma to ja nie bede was przekonywal ze jest innaczej Platforme DDR5 mam od startu AM5 i nawet w najwieksze upaly latem, w budzie z gorszym airflow nigdy nie mialem problemu z ramem pod czas obciazajacych testow, nie wspominajac juz o tym, ze w grach one sa sporo nizsze co pokazalem wyzej I tak masz racje dla jedngo to jest goraca, a dla innego chlodno Ale nie popadajmy po prostu w skrajnosc tez
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi