Komputer 7500f, 5070, 1440p. Prośba o rzut okiem i poprawę listy podzesp.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Nikelajer · Opublikowano
Zrobiłem cofkę do poprzednich które miałem (591.86) i problem od razu zniknął. No tak, kilka ostatnich aktualizacji bez DDU robiłem, niemniej pierwszy raz mi ten problem wyskoczył. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Paarthurnax Cały czas tracą wyrzuytnie i zapasy pocisków. To samo z fabrykami. Zapasy nie beda stałe choćby z tych powodów. Oraz tego że po dużych bombardownaiach ruszą działania na lądzie. Hegseth zapowiada że do tygodnia zyskają pełną kontrolę na niebie. Wóczas mogą wlecieć drony i myśliwce oraz bombowce z tańszymi bombami niż obecnie używane pociski manewrujące czy balistyczne. P.S. USA nie mogą się już ani wycofać ani tym bardziej przegrać. Będzie trzeba to wezwą sojuszników i wjedziemy lądowo. Jak będzie opór to użyją NATO, tzn art 5. Dziwi mnie że ktokolwiek z interesujących się polityką bierze pod uwagę inne opcje. -
Przez maras2574 · Opublikowano
Czyścioch, żadnych modów Stery najnowsze 595.71 Podejrzewam że pamięć się zapchała Grałem non stop przez 5h prawie -
Przez miłosz · Opublikowano
Prawdopodobnie sprzedaje bratu z monitorem klawą słuchawkami i myszką za 3k-3500zł bo akurat miałem mu w tym miesiącu kompa składać i przedchwilą z nim gadałem i raczej kupi jak będzie wracał po auto
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi