Depresja
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
FSR 4 nie wlaczysz na areczku i nvidia, a FRR 3.1 jest daleko za murzynami w porownaniu do DLSS4/FSR4/XeSS2 -
Przez Zas · Opublikowano
Można krytykować PO za wiele rzeczy, w tym za skuteczność czy fatalny PR, ale twierdzenie, że są tacy sami jak PiS... Nawet największy tuman z PO nie doskoczy do pisowskiej średniej chamstwa, obłudy i złodziejstwa. To nie tylko PO pozwala trzymać się pisowi, to także PiS i szuria sprawia, że PO musi się starać znacznie mniej, niż powinno (choć i tak bywa to dla nich za dużo - patrz wybory prezydenckie czy rozliczenia Bodnara) -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Chyba trzeba zrobić temat o handheldzie Sony, z opcją tańszej, stacjonarnej konsoli jak PS VITA TV. AMD Canis raczej jest już pewniakiem i teoretyczna moc w doku przy ~35W będzie blisko GabeCuba, sam szacuję że w najgorszy razie będzie to 70% wydajności, ale z optymalizacją i lepszym smakowaniem oraz nieco gorszym CPU. W najlepszym przypadku będzie pewnie w okolicy 90% i obstawiam że spisze się lepiej niż PCty z rx6600 lub rtx3060. Jeśli Sony rzuci cenę w okolicy <300$ za wersję stacjonarną, ale bez "napędu" to zdominują rynek przy pierwszych promocjach. Gdyby nie ceny pamięci to mogliby jeszcze niżej celować, bo obecnie PS5 Slim digital to 400$. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Jakoś kwiecień - maj 2024 były chyba najtaniej. Ja kupiłem za 1100 zł outleta, ale zwróciłem bo wtedy starczał mi 5700G. Głupi byłem Z maja 2024 a w lipcu już 1280 zł
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi