Olek 0 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Witam mam problem z grą fifa 23 kiedy zainstalowałem grę, gra normlanie się uruchomiła i wszystko normlanie działało, ale kiedy wyłączyłem komputer i ponownie włączyłem grę gra zawiesza się w menu kiedy pojawia się zawodnik, nawet usunąłem folder z dokumentów i gra się zawiesza kiedy komentator zaczyna mówić proszę was o pomoc.
ronaldo864 122 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Może reinstalka anticheata rozwiąże problem , https://help.ea.com/pl/help/pc/ea-anticheat/ .
Roman_PCMR 866 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 17 godzin temu, Olek napisał(a): Witam mam problem z grą fifa 23 kiedy zainstalowałem grę, gra normlanie się uruchomiła i wszystko normlanie działało, ale kiedy wyłączyłem komputer i ponownie włączyłem grę gra zawiesza się w menu kiedy pojawia się zawodnik, nawet usunąłem folder z dokumentów i gra się zawiesza kiedy komentator zaczyna mówić proszę was o pomoc. Moze deinstalacja i instalacje eFootball pomoze? 1
Olek 0 Opublikowano 3 Czerwca Autor Opublikowano 3 Czerwca Gra mi się zawiesza bo mi się nie wyświetla live editor, wczoraj mi się wyświetlił i gra działała.
Rekomendowane odpowiedzi