CozyHog 90 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 (edytowane) Cześć, Myślałem, że nie będę musiał zakładać takiego tematu, ale mam kilka wątpliwości, które ktoś może mi rozjaśni. Chciałbym zrobić takie połączenie jak w tytule, ale: https://dji-polska.pl/wp-content/uploads/2022/09/Osmo-Mobile-SE-Lista-kompatybilnosci.pdf Chodzi ogólnie o to, że oni mają aplikacje DJI Mimo i ona ma pewne bajery, których mój konkretny telefon może nie obsługiwać. Chciałbym jednak mieć pewność, że telefon normalnie włożę w gimbala i będę mógł rozpocząć/zakończyć nagrywanie przy użyciu przycisku na rękojeści oraz sterować pochyleniem za pomocą joysticka z jednoczesną stabilizacją obrazu. Uruchomienie oraz zakończenie nagrywania oczywiście w domyślnej aplikacji aparatu i nagrywanie 4K 60fps. Edit. Ostatecznie wziąłem na próbę AOCHUAN X Pro z Temu. Mam nadzieję, że zapewni przyzwoity poziom stabilizacji. W tym DJI i tak pewnie nie mógłbym skorzystać z wielu funkcji. Edytowane 3 Czerwca 2025 przez CozyHog
Rekomendowane odpowiedzi