Powerline - ktoś korzysta?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
@GordonLameman 👍 -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Przyczyna może być prosta i niektórym znana: ICE nie zgłasza policji co robi od wieczora do rana O tototototo. To jest ten MAGA sposób myślenia: Nie: jest źle więc Trump coś zrobił. tylko: Trump coś zrobił, a więc musiał mieć powód. Tu leży problem. -
Przez Slayer · Opublikowano
Na pewno jest kultowa z tym, że ja nie grałem w SC1 nigdy, w sensie przed tym remasterem. Jak pierwszy raz odpaliłem tego remastera i usłyszałem tą muzykę to powiem szczerze, że nagle się po prostu śmiać zacząłem bo tak "staro" to brzmi, jak wlasnie gra sprzed 30 lat, full retro. Nie mówię, że jest zła, po prostu do mnie osobiście nie do końca trafia bo wolę trochę nowszą oprawę muzyczną. Ale jak opisałem swoim odczucia chyba jeszcze na pclabie to niektórzy wzięli sobie to do siebie a ktoś jeszcze zasugerował, że za młody jestem ; D no fajnie tylko ja jestem rocznik '90 i po prostu jak ludzie grali w SC1 to mnie w ogole RTSy nie interesowały i grałem w inne gry. -
Przez Pavel87 · Opublikowano
Wiedźmin 3: Krew i Wino Ostatki -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Demagogiczne porównania można zrobić wszędzie, jak np. z WOŚP i Niemiecka Pomoc Zimowa - Winterhilfswerk... Trzeba zadać sobie pytanie - jakie zdania wykonuje ICE oraz czy ludzie interweniują w ich działaniach? Dlaczego policja często jest nieobecna? Oczywiście możesz próbować pokazać pod jakim względem porównanie do Sturmabteilung jest trafne... Sam wiem, że Trump w naciągany sposób powołał tą organizację, ale widząc jak policja działa, a raczej nie działa lub nie pozwalają im robić swoje w niektórych stanach to nic dziwnego, że musi mieć federalną organizację. Gdyby nie było źle to Trump nie miałby pretekstu do zrobienia czegoś takiego... Podobnie z aferą somalijskich placówek opiekuńczych, medycznych, edukacyjnych itp... To miało taką skalę, że musiało być za przyzwoleniem rządku.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi