Kabor 482 Opublikowano 9 Lipca 2025 Opublikowano 9 Lipca 2025 17 godzin temu, Dirian napisał(a): Tak jak piszesz spokojnie mogłaby kosztować ponad 3 stówy i dalej byłaby bdb opcją 17 godzin temu, kalderon napisał(a): spokojnie mogły by być 100zł droższe i dalej wypadałyby podobnie do Co tu się odwala. Ludzie narzekają na za niskie ceny . 1
Camelus 0 Opublikowano 15 Lipca 2025 Autor Opublikowano 15 Lipca 2025 Update z mojej strony, ostatecznie wyszło jak na liście z linku: https://www.morele.net/inventory/info/b717fd9f/ Trzy komentarze: posiadanie syna ma swoje plusy - junior oczywiście się pochwalił dziadkom , że coś tam zmieniamy - i jak to dziadkowie - skoro wnuk prosi... No to udało się dołożyć do 9070 Na dysk i grafikę załapałem się z promocją urodzinową morele, więc zeszło jeszcze prawie 300 pln W momencie zamawiania morele nie miało Ryzena 7 7700 (długi czas oczekiwania), zamówiłem z Proline, tam niestety przyszedł procek popalcowany - nie wiem co oni z nimi robią. Sprawdzę, najwyżej zwrócę, chociaż wolałbym uniknąć zabawy jak już się pudło złoży. Dzięki wszystkim za pomoc i komentarze
Rekomendowane odpowiedzi