Zestaw do gier dla 13 latka budżet 3200zl
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Nie denerwuj wallca on po prostu nie może się pogodzić z tym że gdzieś radek może być lepszy niż NV co gorsze lepszy nawet niż "Areczek" -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Dobrze, że to wrzuciłeś, gdyż 5080 Windforce ma identyczne chłodzenie co 5070 Ti Eagle. Po UV wcale źle nie będzie, to nie jest przecież Ventus. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Patrze na ceny które są teraz. Jak nie brał wtedy to niech teraz żałuje, a nie kupuje gorszą kartę, tylko dlatego, że jest tańsza. -
Przez lukadd · Opublikowano
Zawsze pamiętajcie, testy testami, ale dopóki nie dostaniesz GPU do łapy i nie przetestujesz to nie będziesz wiedział co masz. Na jednym i tym samym modelu możesz mieć grające świerszcze, a na drugiej sztuce nie mieć, albo mieć bardzo ciche. Możesz mieć wentyle walące łożyskami, a na drugiej sztuce będzie lepsza partia wentyli i będą ciche Tempy i RPM wentyli mogą się różnić znacznie, wszystko zależy jak chińczyk pastę nałożył, termopady, nawet z jakiej partii się trafiły może się liczyć , jak dokręcił chłodzenie itd. Wszystko wychodzi w praniu jak dostaniecie daną sztukę do łap, nawet topy typu Astral, czy od MSI te Suprimy mają relatywnie słabą kontrole jakości w fabie. -
Przez ElKojot · Opublikowano
Nie ukrywam, że trochę zainspirował i nawet przez chwilę był szafir piór Plan jest wymienić śmigła na białe i się zobaczy co dalej. Buda już zostanie czarna. Chciałem tam też wstawić 140, ale nie przewidziałem, że się nie zmieści. A i dwa pionowe (górny i dolny) ledwo upchane i przykręcone tylko na dwie śrubki 🤣 Co do Prime, póki co działa na ustawieniach domyślnych i jedynie mogę porównać do ustawień domyślnych Pure. Jeśli obie chodziły na tych samych prędkościach, np. 1400 RMP, to Pure był zdecydowanie cichszy, ale nie mogę powiedzieć, żeby Prime był jakiś głośny. Jak się więcej pobawię, to będę mógł zdać bardziej szczegółową relację. W Steel Nomad dobijał nawet do 1800 RPM (gdzie Pure do 1400 RPM), a temperatura HS nie przekroczyła 66 stopni.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi