Send1N 4 192 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca Na rdna2 i rdna3 z tego co przetestowałem to nawet minimalne przekręcenie pamięci sprawia że PC się po prostu restartuje w taki sam sposób jakbyś miał problem z zasilaczem lub niestabilny cpu (przy rdzeniu tego nie zaobserwowałem) jak to jest na 7800xt to stawiam na vram
Pentium D 1 167 Opublikowano 10 Lipca Autor Opublikowano 10 Lipca 2 minuty temu, Send1N napisał(a): jak to jest na 7800xt to stawiam na vram rx 580 1
Send1N 4 192 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca A to nie wiem jak tam jest w przypadku pamięci bo nie miałem tej serii nigdy
Pentium D 1 167 Opublikowano 10 Lipca Autor Opublikowano 10 Lipca (edytowane) 25 minut temu, Send1N napisał(a): A to nie wiem jak tam jest w przypadku pamięci bo nie miałem tej serii nigdy Wiedziałem, że już gdzieś to widziałem 10 minut temu, Karro napisał(a): Przekrecone? Nie, ale tak. Fabrycznie zegar wysoki i karta już trochę zmęczona życiem. W furmarku zegar nie przekracza 1050 MHz w 1080p i 5 minut ustała. W teście giereczki mniej W ciągnie i może sobie zegar zboostować do 1366 MHz. Edytowane 10 Lipca przez Pentium D 1
JacekRTX 257 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 26 minut temu, Pentium D napisał(a): rx 580 To już pewnie po gwarancji
Pentium D 1 167 Opublikowano 10 Lipca Autor Opublikowano 10 Lipca Godzinę temu, Karro napisał(a): Edytor chyba jest dostępny. Ustawić zapomnieć Próbowałem zjechać z zegarem, ale nawet przy 700 MHz w Nomad Light przekłamania i cuda na kiju. Dziwna karta bo w Furmarku trzyma ten 1000 MHz.
Pentium D 1 167 Opublikowano 10 Lipca Autor Opublikowano 10 Lipca vram nie, zapomniałem karta już wyciągnięta więc w dupie z tą kartą.
Lameismyname 2 344 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca Przesmaruj wszystkie łączenia cyny pastą lutowniczą i wrzuć do piekarnika
Lameismyname 2 344 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 6 minut temu, JacekRTX napisał(a): Szkoda piekarnika Nikt nie każe mu wkładać do swojego. Z resztą, jakby się przejechał po dzielni w dniu co biorą nadgabaryty może ktoś jakiś wystawi, to by zgarnął i nawet na zewnątrz przedłużacz i jazda.
Pentium D 1 167 Opublikowano 10 Lipca Autor Opublikowano 10 Lipca 3 godziny temu, Lameismyname napisał(a): Przesmaruj wszystkie łączenia cyny pastą lutowniczą i wrzuć do piekarnika Widziałeś filmiki. Rdzeń umiera i jedyna opcja to jego wymiana czyli zabawa nieopłacalna.
Send1N 4 192 Opublikowano 11 Lipca Opublikowano 11 Lipca Wsadź jeszcze raz ta kartę do pc i skręć ten vram przynajmniej wykluczysz na 100% i dasz info
Pentium D 1 167 Opublikowano 11 Lipca Autor Opublikowano 11 Lipca 13 godzin temu, Send1N napisał(a): Wsadź jeszcze raz ta kartę do pc i skręć ten vram przynajmniej wykluczysz na 100% i dasz info Wsadziłem Spoiler do paczkomatu 1 1
Rekomendowane odpowiedzi