Skocz do zawartości

humory po angielsku oraz inne filmy przeróbki lub wgrzebane bzdety (czasem napisy PL)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem dlaczego, ale temat o Dragon Age:tV przypomniał mi o tym, no i może chwilowy pobyt w offtopie politycznym :E 
Drugi film to chyba najzabawniejsza recenzja jaką pamiętam. Kiedyś marzyłem o takiej grze, jako szczyl grający w Port Royale 2, no może bez handlu organami, a teraz nie chcę w tym topić czasu.
Trzeci film czy raczej seria, to świetnie edytowana parodia, gdzie nawet zaprosili oryginalnych aktorów głosowych. Humor czasem nie trafia w mój gust, ale pomimo tego świetnie oglądało się.  Nawet dodali polskie napisy :D 

Edytowane przez musichunter1x
  • musichunter1x zmienił(a) tytuł na humory po angielsku oraz inne filmy przeróbki lub wgrzebane bzdety (czasem napisy PL)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wrzucam jeszcze jeden z chyba najbardziej bekowym momentem Ralpha:E.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Geneza.. próbowałem, ale jakaaś taka popierdóła jakich teraz setki   pierwsza część sztos,  czym dalej tym gorzej...   hostel tak średnio, ale wzgórza w wersji z lat 06/07 mega, a nie widziałem nigdy tych starych z lat 70tych...   wszystkie zjadliwe, podobały się dla mnie   oczywiście do slasherów można też wrzucić  Piłę, pierwsza część to było objawienie, tu też czym dalej tym gorzej, tych nowszych to na przewijaniu jedynie
    • Jest wiele przykładów... Rozpasane prawo też nie oznacza "lepsze", a spróbuj powiedzieć że polskie prawo podatkowe jest dobre. Limity produkcji cukru z 2001r, zniesione w 2017r. Startowaliśmy z 78 cukrowni, a skończyliśmy swego czasu na 18. Na dodatek limity ustalano poniżej wykorzystania w naszym kraju, więc trzeba było sprowadzać, a eksport nie liczył się do limitów, więc choćby Niemcy mogli nam go sprzedać. Cukrownie które były wcześniej państwowe zostały zrzeszone w podmiocie "Polski Cukier" i same zamykały nieefektywne placówki, ale limity dobiły wiele innych. Swego czasu spadliśmy z 3 miejsca na 8, jeśli chodzi o produkcję cukru w Europie. Zacząłby się tworzyć oraz należało pisać uwarunkowania sprzyjające lokalnym interesom lub ich rozwoju z inwestycjami zagranicznymi... Oczywiście nie każda gałąź rozwinęłaby się i chodzi tu po prostu o większą finezję i dbanie o nasze interesy, niż plan Balcerowicza i późniejsze wybryki.   Mogło skoczyć się inaczej niż kolejny marketowy Land. Za to potworzyli się w partiach politycznych i mediach. No cóż, idealnego rozwiązania na tamte czasy nie było, ale coś możnaby zrobić lepiej, a na pewno nie należy chwalić męd za to, że z bagna nie wprowadzili nas w jeszcze większe bagno, mając dobrą pogodę polityczną.   Obecnie kończą się czasy "autopilota" politycznego i jestem niemalże pewien, że te stare "elity" nie złapią za kierownicę, lecz będą szukać komu mocniej lizać, aby się zajął sytuacją, przy utrzymaniu ich na stołkach.
    • Jeśli mowa o HDR, to włączenie go w grze działało w Residencie Evil 4 czy Village, tego jestem pewny, nie pamiętam innych tytułów, a tak to praktycznie wszystkie gry wymagają włączenia HDR przed odpaleniem gry, inaczej w grze nie pojawi się opcja, bo jest niedostępna, ani nie odpali się auto HDR z Windowsa. Czasem dopalę, ale ogólnie gram bez HDR, więc wiem jak to działa. Nawet w Tlou 2 jak nie odpalisz przed włączeniem gry, to nie będzie HDRu. W PS5 można w locie wyłączać i włączać HDR i w grze jest normalnie, a w Windowsie tak nie ma, jak odpalisz w czasie gry, to i tak gra nie wykryje i nie będzie to w ogóle działać. To tyle o HDR, a nie na temat Dooma   Długa gra? Czy raczej krótka jak poprzednie?
    • Jeśli chodzi o porównanie Doom Eternal i nowego Doom'a. W Eternal tempo rozgrywki było zawrotne, pełne uników i dynamicznych ruchów, natomiast w nowej odsłonie gra wydaje się bardziej „stabilna” i stonowana, jakby ruchy bohatera były cięższe i bardziej osadzone w rzeczywistości. Gra w dużym stopniu przypomina mi Quake ;- ) Po włączeniu FG spokojnie można grać w 120fps na 4080S w 4K. Wieczorem wracam walczyć z diabłami :- D
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...