Gwarancja odrzucona Fera 5 (dziwne wgłobienie)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Elder · Opublikowano
Prawda. 1080Ti FTW3 katowana w wole roboczym daily po 10-12 godzin od 2019 roku nie rozbierana spox trzyma tempy. Mam ją od zakupu w Komutronie i póki nie świruje po odpaleniu Frostpunk czy DayZ olewka z pruciem i wymianą na pad zmiennofazowy na core i nowe termopady. Kurz wiadomo...mały pędzelek +dmuchawa co jakiś czas i spokój z kurzem. Tu jakaś fleja nigdy nie czyściła karty stąd syfilis i koty. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
Przepraszam, że nie nadążam za zbydlęceniem. Taki ze mnie piwniczak. ; (( I co sugerujesz, że mam akceptować jakieś rzeczy i siedzieć cicho bo ludzie tak robią? XD Po pierwsze, jakby jakiś facet zaczął się przystawiać w stripclubie do panny to dostaje w mordę i wylatuje w pięć minut. Po drugie, nigdy nie widziałem żeby w jakimś klubie faceci stali w kolejce do robienia minety na parkiecie, bo też ochrona by takich wyeliminowała w moment. No i to by było na tyle z Twojego "niepiwnicznego" obycia i wiedzy o świecie. -
Przez Pan Ciastovy · Opublikowano
w sumie na to samo wychodzi, nawet śmiechłem że chieftec daje 5 lat gwarancji tyle ile zostało temu seasonic'owi z allegro którego znalazłem. Ale nowe to nowe, zależy na jaką sztukę trafi tak jak ty z tym MSI -
Przez luk21pl · Opublikowano
Była o tym mowa na początku prezentacji że chcą wrócić do klasyki
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi