Fallout4 - Wasze przygody
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Digger · Opublikowano
@Michaelred Jak chcesz coś udowodnić to podawaj normalne źródła, ja tego szukał nie będę przecież. Na jakieś odrzeczy.pl nie będę wchodził bo nie chcę wspierać pisowsko ruskiej propagandy. -
Przez keiw · Opublikowano
Dogadałem się ze sprzedawcą z OLX i na tygodniu jadę PKP do Warszawy po odbiór tego laptopa. Spotkanie będzie w kawiarnii na dworcu, bo po krótkim czasie powrót do Szczecina, by w ciągu jednego dnia się wyrobić. Jeśli laptop jest oryginalnie zapakowany, dostanę dowód zakupu, na co zwrócić jeszcze uwagę? Oczywiście będę chciał go z kartonu wyciągnąć. Nówka, więc warancja jest w Lenovo 36 miesięcy jak go zarejestruję poprzez www? -
Przez Kowal_ · Opublikowano
Jak pisałem wcześniej wystarczy raz. A tak trzeba przewijać ten spam bo w kółko te same osoby piszą to samo. To nie jest wyrażanie opinii, a spam i trolling. Co zmienią płaczki powtórzone przez te same osoby 40x ? Ano nic. Kto chce kupić ten kupi. Kto nie bo uzna, że nie warto to nie kupi. A tu siedzą osoby, które w ogóle konsolą nie są zainteresowane i spamują to samo w kółko. -
Przez Kris194 · Opublikowano
Przepraszam ale będzie tweet pod tweetem Może niektórzy to kiedyś zrozumieją. A Radek Sikorski to klasa sama w sobie.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi