Niskobudżetowy komputer do 3k max
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez caleb59 · Opublikowano
Bo remake 2 jest lepszy, bardziej "resident evilowy". Od 4 części zaczął się inny styl, więcej akcji i tu już mamy podzielone opinie chociaż osobiście grając w to kiedyś na premierę na konsoli PS2 zbierałem szczękę z podłogi bo był to niesamowity skok jakościowy - zarówno kwestia grafiki, animacji, stylu. Kolejną częścią, która zrobiła na mnie duże wrażenie było demko 7, a potem właściwa pełna wersja 7 ze względu na typowy klimat horroru klasy B. Kolejne części były dobre ale to było już więcej tego samego, nie robiły na mnie już takiego efektu "wow" jak 4 na PS2 i po latach 7 na PC. Pamiętam sytuację jak Capcom po części 6 był w potrzasku - 7 to była dla nich być albo nie być, przy okazji kolejny stres to debiut RE Engine ale na szczęście wszystko poszło dobrze. -
Przez ptys · Opublikowano
widziałeś polskie czołgi, jety, albo polski odpowiednik systemu Patriot? bo ja nie cześć rzeczy musimy kupić za granicą, choć takie czołgi z powodzeniem moglibyśmy produkować mnie to nie dziwi bo to osłabia ich pozycję hegemona, jak masz atom i środki do jego przenoszenia to po co ci wielki brat, patrz KRLD mały kraj kilka atomówek ale jak Kim tupnie nóżką to cała Azja jest osrana czytałem o tym kilka dni temu, w naszym kraju z gówna i patyków chyba warto wypełnić deklarację o odmowie pobrania narządów do przeszczepu (domyślnie jest domniemanie zgody), wymiar niesprawiedliwości, znowu w formie sprawa umorzona -
Przez Kaczkofan · Opublikowano
Wiadomo też, że amerykański DOJ wstrzymał część publikacji dokumentów, min. tych, w których pojawiały się oskarżenia pod adresem D.T. odnośnie seksu z 13-latką. I to nadal jest wierzchołek góry lodowej (nie tylko w kontekście D.T.), handel ludźmi i seks z nieletnimi to tylko początek, jeśli leaki krążące po kilku forach nie są mocno "posolone" przez odpowiednie służby. Więcej offtop robić nie będę, jest osobny temat o teoriach spiskowych -
Przez caleb59 · Opublikowano
Zainstalowałem hotfixa od Nvidii 595.76 i chyba stutter całkowicie zniknął - w tych miejscach gdzie był wcześniej już go nie było tak więc chyba gitara. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
wystarczy wejsc na byle aukcje, aby zobaczyc, ze polowa tesli '21r z norwegii , ma ponad 75kkm. 4-letnie tesle z >100kkm nie sa tam niczym "egzotycznym". jezeli robia takie przebiegi, bez zadnego przegladu przez 4lata i "wysypuja" sie dopiero na badaniach techn, to nie chce wiedziec, w jakim stanie bylyby np. auta spalinowe tak eksploatowane - 100kkm /4 lata/ brak przegladu. obowiazkowe przeglady w autach spalinowych z nikad sie nie biora
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi