geraltbro 0 Opublikowano 25 Lipca 2025 Opublikowano 25 Lipca 2025 (edytowane) Cześć, dzień dobry państwu, moje najszczersze uszanowania. Zastanawiałem się nad wyborem obudowy dla mojego nowego komputera z podzespołami takimi jak na liscie ponizej: https://pcpartpicker.com/list/xWWs74 Jak myslicie, z tych dwóch (A3 vs D31) to ktora obudowa byłaby lepsza? Myslalem o D31 z ekranem bo ekranik fajny jest i tak sie świeci fajnie ale nie wiem Proszę o wasze najszczersze opinie na temat obudowy jak i podzespolow rowniez 🥺❤️ Dziękuje za uwage, z pozdrowieniami ~ Geralt Edytowane 25 Lipca 2025 przez geraltbro
Yedi 284 Opublikowano 25 Lipca 2025 Opublikowano 25 Lipca 2025 Jaki kolor ? Miałem obie i ten ekran to bez sensu jest .. psuje do tego obieg powietrza. Mam do dej pory A3-matx - polecam wersję czarną wood
geraltbro 0 Opublikowano 25 Lipca 2025 Autor Opublikowano 25 Lipca 2025 4 minuty temu, Yedi napisał(a): Jaki kolor ? Miałem obie i ten ekran to bez sensu jest .. psuje do tego obieg powietrza. Mam do dej pory A3-matx - polecam wersję czarną wood Kolor nie ma dla mnie znaczenia. Hmm tak myslalem ze z przewiewnością może być średnio właśnie w D31. A3 wydaje się jednak lepszą opcją kurka blaszka. Więcej miejsca też. Dzięki!
Dirian 775 Opublikowano 25 Lipca 2025 Opublikowano 25 Lipca 2025 Skąd w ogóle dezycja ma wziecie Core Ultra? Jakie zastosowania zestawu? Czemu takie słabe GPU i do tego sprzed kilku generacji?
geraltbro 0 Opublikowano 26 Lipca 2025 Autor Opublikowano 26 Lipca 2025 (edytowane) 7 godzin temu, Dirian napisał(a): Skąd w ogóle dezycja ma wziecie Core Ultra? Jakie zastosowania zestawu? Czemu takie słabe GPU i do tego sprzed kilku generacji? Core Ultra 7 265k w sumie to dobre cpu więc czemu nie, a zapomniałem wspomnieć że pc ma być do obróbki wideo i obrazu (premiere pro, after effects, photoshop) wiec zależy mi na QuickSync od intela. Nie zamierzam grać w jakieś cyberpunki a od GPU oczekuje jedynie wiecej niz 8gb VRAM, a 4060/5060 16gb kosztowało by mnie 2 razy tyle co 3060 12gb. Edytowane 26 Lipca 2025 przez geraltbro
Grolshek 827 Opublikowano 26 Lipca 2025 Opublikowano 26 Lipca 2025 2 godziny temu, geraltbro napisał(a): Core Ultra 7 265k w sumie to dobre cpu więc czemu nie, a zapomniałem wspomnieć że pc ma być do obróbki wideo i obrazu (premiere pro, after effects, photoshop) wiec zależy mi na QuickSync od intela. Nie zamierzam grać w jakieś cyberpunki a od GPU oczekuje jedynie wiecej niz 8gb VRAM, a 4060/5060 16gb kosztowało by mnie 2 razy tyle co 3060 12gb. Jeśli tylko byś chciał to na tej karcie grałem w Cyberpunki, Indiany w supreme i we wszystkie gry triple A. Pitolenie że się nie da.
Rekomendowane odpowiedzi