Skocz do zawartości

Grafika 4GB na PCIe 2.0 do 700 zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

posiadam płytę główną ASUS M5A97 R2.0. Szukam karty graficznej jak w temacie. Proszę o pomoc...

Pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli nowe GPU do ~500/600zl:

• Rx560 4GB
  • GTX1050Ti 4GB

Jeśli używane GPU do ~500/600zl:

• GTX960 4GB
  • R9 380x 4GB

Jeśli używane GPU do ~400/450zl:

• Rx460 4GB
  • R7 370

Jeśli używane GPU do ~700zl:

• R9 380x
  • GTX970

Nie warto brać GTX950 [nieopłacalne chyba że za ~400/450zl to może być OK]

• tomcug zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• To prawda. Ciekawe ile pan skórzana kurteczka tym razem zaśpiewa za nowe technologie  
    • niestety audi faktycznie jest coraz gorsze, szczególnie w środku, jakość plastików i wyciszenie gorzej niż w poprzedniku 8V, zdecydowanie niż w najlepszej generacji 8P   na pocieszenie, kolega ma rs5, tam tez wyciszenie jest lipne, on sam wyklejał wszystko matami.   mi np w twojej wersji totalnie nie podobają się te wloty powietrza w srebrnym, poszedłbym chyba w black piano, ale wtedy grill tez cały w czerń.. ale to ja, to tobie się ma podobać   generalnie ja na punkcie a3/s3 jestem zboczony, miałem ich kilka ( w klubie a3 od samego początku istnienia 2005 )  zakochany jestem w każdej...   szerokości  
    • Haha, zwracaliśmy uwagę przez inne kwestie, no ale dokładaj sobie narrację, nie ma problemu :> Tych napędów, które widziałeś nikt nie kupuje i nie zamierza kupować. Już bardziej jestem w stanie sobie wyobrazić taki ruch, że jak ktoś czeka na napędy poniżej 5 stów i się nie doczeka to sprzeda swojego PROsiaka i tyle, a nie będzie wykładał 1200zł skalperowi  biorąc pod uwagę, że jest BF i można sobie kupić Premium za lekko ponad 4 stówy na cały rok - to jest sporo gier, które taka osoba może sobie ewentualnie nadrobić, bez napędu, a potem konsolę sprzedać wciąż za dobrą kasę. Ergo, doliczanie tych idiotycznych cen do ceny konsoli jest tylko i wyłącznie zagrywką pod narrację, która się tutaj przewija od pierwszej strony. Narracji, która kompletnie nie trafia do adresatów :> bo Ci adresaci albo już odpuścili zupełnie kupno, albo mają ze swoich powodów i siusiają ciepłym moczem na takie wypociny jak powyżej   I to nie będzie dobry strzał, bo przepłaciłeś różnicę w cenie napędu (650-449) i podstawkę  , bo jest niepotrzebna. Realna cena kompletu, tym bardziej z napędem - gdzie konsola będzie jeszcze stabilniejsza - to więc 3499+449, bo taka jest cena MSRP napędu na PL i taka cena prędzej czy później będzie.
    • Chodzi mi oto że Trzaskowski będzie się słuchał Tuska a Tusk i Niemcy nie są zwolennikami wojny z Rosją , natomiast Sikorski jest niezależny od Tuska i wyznaje poglądy części polityków USA i UK którzy chętnie by popchnęli Polskę do wojny z Rosją a sami na niej zarabiali 
    • Ja na moim lapku z RTX 3050 grałem w Robocopa, na medium z DLSS i chodziło w 60fps, też UE 5.0 dało się bez problemu grać, aha i co włączenie gry nie kompilował shaderów.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...