ODDAM DARMO budkę mATX firmy SilverStone Technology model SST-SG11B (black)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Kolejny wrażliwy. Niby dorosłe chłopy, a problemy żywcem "Moda na sukces" Może stwórzmy specjalną rangę "Uciśniony" i umieśćmy w niej wszystkich płaczków, którzy na samczą zaczepkę nie potrafią odpowiedzieć w podobny sposób. Normalnie problemy pierwszego świata... -
Przez Krauziak · Opublikowano
Tak tylko kiedy wyłączę go mając w11 na drugim dysku ten wariuje. Tak nas MS uwaliło z 11. Czasem myślę żeby zainstalować W10 Ltsc dla tych kilku gier i zostać przy mincie jako daily. Mam tam ogarnięte już wszystko co potrzeba. Tylko ten SB i battlefield mnie jeszcze trzymają. Jeszcze kwestia sterowników pod mojego laptopa, ciekawe czy są do w10. Laptop ma licencję na w11 -
Przez huudyy · Opublikowano
Ale się świątecznie zrobiło, aż checka odpaliła -
Przez Devils1100 · Opublikowano
Rozglądnij się za Galaxy S25 chociaz ten Aparat jest Klepany juz od S22 ta sama matryca tylko softowo nadrabia. OnePlus 13/12 Pixel 9/Pixel 9a pixele ładne zdjęcia robią Pixela 10 wątpie ze 2 uda ci się wyrwać a najlepiej by ci było strikte jak ci nie przeszkadza na IOS poszukać zadbanego 15 Pro którego byś znalazł za 2k fotki powinien mieć najlepsze z tych dwóch no i najlepsze nagrywanie wideo, ale tam to już lepiej 256gb min isc. Chinczyków Typu Vivo Xiaomi nie biorę wogóle pod uwagę. -
Przez NDqq1 · Opublikowano
Cześć! Trochę wypadłem z tematu obudów komputerowych więc zwracam się do Was o pomoc w wyborze. Aktualnie posiadam CoolerMaster H500P Mesh. Jest super, wentylatory 2x200mm z przodu robią robię ale mam ją od 2019r już trochę mi się znudziła poza tym zbiera dość sporo kurzu i po prostu czas na zmiany. Jak jeszcze 2 lata temu planowałem wymianę to zatrzymałem się na obudowach Corsair 7000d airflow albo CoolerMaster HAF 700 ARGB. Jednak jak teraz zacząłem szukać obudowy to widzę że wiele się zmieniło i chyba nie ogarniam. Mnóstwo obudów szklanych, już nawet piwnic nie ma w większości. Co polecacie do 9800x3d, msi x870e tomahawk wifi zotac infinity ultra rtx 5080? Jedyne co zawsze chciałem to aby na procesor wrzucić 420mm aio. Pewnie od arctica tak jak teraz, tylko że aktualnie mam 360mm. Dzięki za pomoc!
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi