ODDAM DARMO budkę mATX firmy SilverStone Technology model SST-SG11B (black)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
No pewnie ale nikt normalny nie będzie na podstawie tego oceniał opłacalności i polecał komuś zestawy. "Słuchaj bierz RTX 5090 i 9850x3D jak tylko spadnie z tira." -
Przez Send1N · Opublikowano
No ja np nie rozumiem kompletnie ludzi którzy kupują laptopa do grania, podłączają go do zewnętrznego monitora, podłączają zewnętrzną klawiaturę i jeszcze drugą "walizkę" która przypomina kolejnego laptopa, po takich kombinacjach to już robi się mega burdel na biurku a i tak wydajność i kultura pracy są gorsze niż jakby złożyć znacznie tańszą skrzynkę -
Przez AudRob · Opublikowano
Ja nie kazałem kupować i nic nie sugerowałem tylko dałem linka . A teraz będzie temat tydzień wałkowany🤣 -
Przez matakujce · Opublikowano
Zawsze się zastanawiałem czy to nie naginanie rzeczywistości, większość ludzi zmienia platformę po 5 latach (zazwyczaj wchodzi wtedy też nowy RAM). Wszystko i tak rozbija się o cenę i wzrost wydajności. Teraz może jeszcze AM5 ma sens, dla ludzi którzy wzięli np. 7700 albo nawet i 7800X3d i chcą zrobić upgrade po paru latach, możliwe że taki 10800X3d ma sens. Tylko że Intel nigdy nie był platformą przyszłościową, był wypuszczany na jedną generację + odświeżenie tej generacji (Intel Tick-Tock). I często te TOCKi to był paździerze, wydajność +5% wyższe zegary, więcej prądu. Pamiętam że zmiana proca, tak jak w moim przypadku Skylake na Kabylake mijała się z celem. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Kadajo a mimo wszystko znajdą się tacy co kupią GPU które "spadło z tira" , obarczone "wadą produkcyjną" czytaj gówno-złączem które pali domy za kwotę wyższa niż dobre kombo procek + płyta z outletu na pełnej gwarancji 😀 Także ludzi są różni i potrzeby mają różne.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi