monitor 4k 32-43cale 16:9 / 21:9, kontrast ~>5000:1, delikatne lokalne podświetlenie lub brak
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Tych gier nie da się porównać i im szybciej to zrozumieją tym lepiej. Najpierw grałem D4, potem odinstalowałem, cisnąłem w PoE2 jak głupi, potem odinstalowałem, potem LE, wróciłem do D4 i znowu się świetnie bawię. Jedyna wada PoE2 na tę chwilę to żmudne przechodzenie fabuły po raz dziesiąty. Gdyby nie to to bym do D4 nie wrócił. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
D4 za proste, poe2 za żmudne nie ma ideału, ale na pewno do poe2 nie potrzeba az excela - chyba ze komus d4 wydaje sie skomplikowane to co innego -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Główną zaletą jest to, że nie trzeba nic umieć - wszystko ci powie. A dodatkowo technologicznie jest świetnym urządzeniem. I przy zaawansowanym użytkowniku też zrobi świetne rzeczy. -
Przez bergercs · Opublikowano
Czyli jednak glówny argument - uruchamiam i wsystko robi sam, można iść w tym czasie w pizdu, jest tak samo prawdziwe, jak to, że Prawo I Sprawiedliwość się zwzięlo od prawa i sprawiedliwości. Tak jak pisalem - im więcej czytam argumentów, tym bardziej się umacniam, że większość ludzi, którzy to kupili próbują teraz zaklinać rzeczywistość. Ale spoko - też kupuję sporo gadżetów "impulsowo", jedyna różnica że nikomu nie wciskam, że potrafią więcej niż w rzeczywistości. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
rozwija technologicznie. na sprzedaz tez przyjdzie czas. tym bardziej aut w cenie <100k, bo inaczej EU automotive z niemcami na czele, bedzie sie moglo calkowicie zwijac i przesiadac na zaprzegi konne, szczegolnie po ostatnich zmianach w regulacji EU btw. US/CA to nie europa. jeszcze
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi