Kupilem sobie monitor IPS 180Hz z jakims tam HDR400 co akurat najmniej wazne jest
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Podciągnę, ale najpierw chcę expo przetestować. Żeby nie było KCD2 Z tyłu za mną jest karczma, pierwszy lepszy screen podczas ruchu spada użycie GPU do ~81%, CPU na większości rdzeni pod 90% obciążenia. Podczas tych dropów czuć spadek płynności gry w ruchu, na 9800X3d była bajka CP2077 też już odpaliłem, bez RT dropy w obciążeniu GPU do ~70% Samo uczucie płynności gry na dobrym poziomie, ale po włączeniu RT zwykłego, wysokie obciążenie wątków CPU, podobnie niepełne obciążenie GPU i czuć na płynności podczas ruchu, że już nie lata to jak powinno. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
9800X3D jest prawie w każdym kompie gejmingowym na świecie. Testują na nim wszystkie portale i yoytuberzy, a pali się głównie na ASRock'ach, więc to nie tego procka powinieneś unikać, a tego konkretnego producenta płyt. -
Przez Zas · Opublikowano
A propos dyskusji wyżej i wysokich napięć. Na AM5 nie da się już ustawić konkretnego offsetu dla vsoc i innych? Można tylko zmieniać ustawienia CO? -
Przez lukadd · Opublikowano
Druga część i tak jest kosmos lepiej zoptymalizowana od strony CPU KCD1 nawet nie będę odpalał na tym 9600X bo się chyba załamię jak zobaczę wyniki. -
Przez NotQuite · Opublikowano
@kalderonZaplecze to jeszcze nie jest takie związanie gospodarek, żeby tąpnięcie w Polsce spowodowało ustanie powiedzmy 80% produkcji w RFN. Pytanie jeszcze w ilu branżach itp. Tym bardziej, że inwazja nie oznacza jeszcze 100% zniszczenia tego zaplecza. Wszak Ukraińcy też przecież dalej produkują. To jedno. Drugie, że nie wliczasz do zagadnienia polityki, a ta decyduje. Ilu polityków aktualnie u władzy, a ilu w przyszłości w RFN jest orędownikami sprawy sowieckiej? Wystarczy ich przekonać. Napisałem samodzielnie, bo chyba nie wliczamy już do tej sytuacji Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej. Więc kogo wliczamy i kto w razie czego się nie wycofa?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi