Kupilem sobie monitor IPS 180Hz z jakims tam HDR400 co akurat najmniej wazne jest
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
No MLiD mówi, że intelowy proc z pełnym cache będzie jakoś 2x większym chipem od AMDekowego, więc jak kto liczy na konkurencję dla 9800x3D w połce "1900zł" to się rozczaruje. Nie dość, że może być drogo, to w Intelu raczej nie zauważyli różnicy w "mind share" i zapewne uznają, że ludki "ja to zawsze tylko intela" kupią nawet jeśli AMDek będzie po 2500, a intelowy odpowiednik 1:1 za 4000. No i oczywiście pewnie nasrają znowu do tego niepotrzebnych rdzeni e-cores czy czegoś podobnego, przez co będą przekonywać, że "do pracy to jednak Intel lepszy". Tak zgaduję. Tylko, że za te 2.5-3 lata to z Intelowskiego mindshare niewiele już zostanie. Raz Intel po takiej wieloletniej wtopie odbudował pozycję niemal z dnia na dzień, ale wtedy dowalili C2D, które dosłownie zmiotło AMD z planszy a teraz jakoś tego nie widzę. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Znacnzie niższa od dopuszczalnej to będzie 15-20 na drodze z ograniczeniem do 60, a nie 40. to po pierwsze. To bzdura. Kierowca ma umieć jeździć zgodnie z ograniczeniami, to drugie. 40/60 to nie jest jakiś wielki problem. Zawsze możesz wyprzedzić. Nie rozśmieszaj mniej. Ja żadnego wyzwiska nie użyłem. Miał, ale ktos sie zesral o to, że ktoś inny śmieć jechać wolniej niż dopuszczalna prędkość na danym odcinku. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
Mandat: Zgodnie z przepisami, za jazdę z prędkością znacznie niższą niż dopuszczalna (blokowanie ruchu), policja może nałożyć mandat w wysokości od 500 zł do 5000 zł. to po pierwsze po drugie - kierowca ma umiec jezdzic szybko - jesli tego nie umie to niech jezdzi autobusem, bo prawka nie powinen miec. Odpowiednia dynamika jest wymagana w ruchu na drogach publicznych. Oczywiscie to ze ma umiec jezdzic szybko nie znaczy ze ma tak jezdzic - chyba wiadomo o co chodzi. [zamiast szybko to powinienem uzywac slowa dynamicznie] W miescie policja powinna pilnowac tych co siedza na lewym pasie bo za 5km skrecają w lewo i tak oto blokują ruch ludzi, ktorzy chcą jechac szybciej - ale wciaz pod speedlimitem. po kolejne - ogarnijcie sie z tymi odzywkami. i czy to nie mial byc watek o audicy? -
Przez ju-rek · Opublikowano
No cena wszystkiego razem będzie w pytę. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Jednak uznałem że za dużo grałem paladynem kiedyś - kupiłem Warlocka i zagram nim - coś nowego
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi