Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
39 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Ty grasz tasmowo jak pac man by grac

Nie, ja sprawdzam osobiście wszystko jak leci. Co raz więcej gier też nie kończę ale generalnie w tematach gdzie nie mam radości z danej gry mnie nie widzisz. 

• Upvote 1
Opublikowano
3 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

@Kadajo

Kazdy chce mieć swojego Fortnite’a.

Przeciez Activision do BR podchodziło już w Black Ops 4 :) 

Właśnie w tym problem. No może kiedyś jeszcze będzie mi dane zagrać w jakiegoś porządnego BF'a.

Opublikowano
8 godzin temu, Kadajo napisał(a):

Właśnie w tym problem. No może kiedyś jeszcze będzie mi dane zagrać w jakiegoś porządnego BF'a.

Z perspektywy biznesowej opłaca się zarżnąć 10 marek gier, żeby tylko zrobić jednego Fortnite’a :) 

Wielki biznes niszczy gry - pisałem to od dawna :) 

Opublikowano
11 godzin temu, Kadajo napisał(a):

Trzeba liczyć na to, że znajdą się osoby pokroju twórców Project Reality którzy wzięli BF i stworzyli coś nowego. Bo na serię BF ja już nie liczę, pewnie zrobią dobrą grę, ale nie dla mnie. 

Opublikowano

Niby tak, ale korzenie ma w BF2 :D Tam największym problemem jest wydawca, masz np. limit 4 licencji na serwery, gdyby nie to to powstałoby mnóstwo modów i trybów (chociaż i tak to nie jest pewne bo modding Squada to dramat jeśli się w niego wdrożyć). 

Najbliżej z takich simów to chyba Reforger KOTH jest, szybka nawalanka tylko trzeba grindować, a tak to długo, długo nic... O WW3 to już każdy zapomniał. Nie ma konkurencji. 

Opublikowano

Ale to blizej do drewnianego symulatora  niz mobilnej arcadowej strzelanki.  To poza strzelaniem nie ma nic wspolnego :D To jaki ma movment cod/bf i feeling strzelania to jeszcze chyba zadna gra przez nastepne 10lat nie pobije.

Bf i cod ma tak miesiste i soczyste strzelanie, ze kazda inna gra to jakbys spadl z konia :D 

Opublikowano

Mi może po prostu taki styl grania jaki obecnie prezentuje BF już nie siada. O COD-e to nawet szkoda pisać bo te fikołki, wślizgi, skórki itp. i mamy cyrk. W sumie ostatni BF też nie lepszy. Wolę coś w stylu SQUAD, ARMA, GZW itd.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@Phoenix. Zahaczyłem w swojej wypowiedzi o COD-a odnosząc się do

5 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

To jaki ma movment cod/bf i feeling strzelania to jeszcze chyba zadna gra przez nastepne 10lat nie pobije

Dla mnie to nie jest realizm. Tylko cyrk. Fikołki, wślizgi, brak zmęczenia itd.

Już wcześniej wspomniałem - idealny balans "arcadowo-symulacyjny" miał BF2. Pomijając "delfinki". Kto grał to wie o co chodzi :E

Edytowane przez skypan
Opublikowano
13 minut temu, galakty napisał(a):

Mam nadzieję że się ogarną z tymi destrukcjami, bo walnięcie granatnikiem w ścianę budynku tak nie działa...... 

Ale gdzie Ty tam masz granatnik?? Jak to jest wyrzutnia rakiet, ktora jak najbardziej potrafi sprzatnac sciane budynku.

Wiadomo, ze to tylko gra i 1:1 nie bedzie ale tez bez skrajnosci.

• Upvote 1
Opublikowano
23 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a):

Wygląda bardzo dobrze 👍 ale nie chce wiedzieć ile ujów i qrw poleci jak będe ginął pewnie 2 razy częściej pod tymi gruzami 🤣

To na bank.. ale cieszy też że będzie można latwo kamperow wykurzyć :D

• Upvote 1