skypan 1 758 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Ustawienia grafiki mogli też dać w drugą stronę Jakieś Uber Low.
Phoenix. 4 734 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Battlefield 6 – pojawiła się lista licencjonowanych kawałków, które usłyszymy w radiu pojazdów! Soundtrack zapowiada się naprawdę mocno – od klasyków rocka, przez hip-hop, aż po energetyczne brzmienia elektroniczne. Oto część z nich: "Awake" – Godsmack "Bodies" – Drowning Pool "Break Stuff" – Limp Bizkit "Can't Stop" – Red Hot Chili Peppers "Domination" – Pantera "Hey Man, Nice Shot" – Filter "Invaders Must Die" – The Prodigy "Nuthin' But A G Thang" – Dr. Dre & Snoop Dogg "Master of War" – Bob Dylan oraz specjalny utwór „Battlefield: The After-party” stworzony przez Henry’ego Jackmana i… Limp Bizkit! Co ciekawe, w pracach brał udział Joel Eriksson – kompozytor legendarnego motywu z Battlefield 1942.
caleb59 1 635 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Overkill totalnie poza zasięgiem bo na start zjada 12GB VRAM z tego co widać na obrazku. Jednak jest szansa na overkill dla reszty poza teksturami, które zostawi się na ultra i to powinno wystarczyć by nie przekroczyć 12GB VRAM tak mi się wydaje.
Phoenix. 4 734 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Ktos z was wbil ten karnet darmowy ?? Kiedy bedzie 3xp na niego ??
babayaga 137 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Po 3 dniach dałem sobie spokój. Te skiny nie są warte męczenia się z bf2042 xd. Nawet w 1/10 nie daje mi tyle frajdy co granie w bf6.
Phoenix. 4 734 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Mi tez sie nie chce tego wbijac dlatego myslalem o tym weekendzie gdzie dadza 3x Xp Swoja droga kluczyk za 150zl juz kupiony z promki intela Uczciwa cena 1
babayaga 137 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Graficznie wygląda to mega dobrze: Tym bardziej biorąc pod uwagę jak dobrze to chodzi.
caleb59 1 635 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września (edytowane) Pamiętaj, że jack frags gra na presecie overkill i prawdopodobnie z HD texture packiem, które nie będą dostępne dla wszystkich ze względu na VRAM. Godzinę temu, Phoenix. napisał(a): Ktos z was wbil ten karnet darmowy ?? Kiedy bedzie 3xp na niego ?? Zdaje się przez 2 ostatnie weekendy. W każdy Poniedziałek od 14:00 nowa partia zadań na kolejny weekend i tak aż do premiery BF6. Edytowane 19 Września przez caleb59
Dominix 408 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Godzinę temu, babayaga napisał(a): Graficznie wygląda to mega dobrze: Spoiler Tym bardziej biorąc pod uwagę jak dobrze to chodzi. Ogladalem poczatek, to tak teraz mysle, jak w open becie byl problem ze ludzie wchodzili na dachy na tej mapie w kairze, to teraz z drabina nie bedzie to problemem, chyba ze dodadza niewidzialny sufit zeby sie nie dalo. Mlotek tez chyba musi jakiegos nerfa dostac bo dwa razy w sciane i sciany nie ma, jakby te domy byly z zapalek zrobione, a czolg musi w zurawia walic kilka razy zeby go rozwalic Ogolnie to wyglada to coraz lepiej, ale sa te drobne detale ktore troche kuje w oczy 1
skypan 1 758 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Robiąc te zadania idzie to wbić. Nawet jak jakieś przegapiliśmy to nadal je można robić poza ostatnim za 10 pkt. Mi już mało brakuje. Ale to jest najmniejszy problem. Wbijam ostatni "ekskluzywny" ubiór do postaci. Został mi Borys i wbicie obrażeń z tego jego działka to koszmar Nie dość, że działko zadaje tyle obrażeń co kot napłakał to zaraz jest zniszczone.
caleb59 1 635 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września U mnie już po testach, tak się wku... że nagle z czapy jest do pobrania dwa moduły po 10 i 12GB, że odinstalowałem to w pizdu. Nie na moim łączu takie numery z dupy. 2
dawidoxx 976 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września 40 minut temu, caleb59 napisał(a): U mnie już po testach, tak się wku... że nagle z czapy jest do pobrania dwa moduły po 10 i 12GB, że odinstalowałem to w pizdu. Nie na moim łączu takie numery z dupy. A miałem pytać rano czy odpalales labs bo pewnie bedzie coś w grze do pobrania Normalnie w gierkach mam 45-55 a przy bfie proc się grzeje do 75-80c 1
caleb59 1 635 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września No słuchaj - wczoraj pobrałem, nawet mi do głowy nie przyszło, że to będzie Kinder niespodzianka i preload w preloadzie. No kto o zdrowych zmysłach tak robi, ja wiem, że większość ma światłowód 1000/1000 itp. ale w ankiecie jasno im dałem znać jakie mam łącze więc chociaż powinni ostrzegać, że będzie coś ekstra do pobierania oprócz preloadu. Zrezygnowałem bo zanim dociągnąłbym te moduły została by mi może godzina albo i mniej na testy a to już jest bez sensu. 1
dawidoxx 976 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września (edytowane) 7 minut temu, caleb59 napisał(a): No słuchaj - wczoraj pobrałem, nawet mi do głowy nie przyszło, że to będzie Kinder niespodzianka i preload w preloadzie. No kto o zdrowych zmysłach tak robi, ja wiem, że większość ma światłowód 1000/1000 itp. ale w ankiecie jasno im dałem znać jakie mam łącze więc chociaż powinni ostrzegać, że będzie coś ekstra do pobierania oprócz preloadu. Zrezygnowałem bo zanim dociągnąłbym te moduły została by mi może godzina albo i mniej na testy a to już jest bez sensu. No ale będą inne testy też... jak już masz dostęp do laba to każdy następny test odpalasz i grasz.. Najpierw ofc ściągając pacza 🤣 Edytowane 19 Września przez dawidoxx
Phoenix. 4 734 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Do kazdego nowego testu trzeba otrzymac z osobno zaproszenie. Nie ma tak ze raz dostales i dostajesz juz do kazdego testu.
dawidoxx 976 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września (edytowane) 7 minut temu, Phoenix. napisał(a): Do kazdego nowego testu trzeba otrzymac z osobno zaproszenie. Nie ma tak ze raz dostales i dostajesz juz do kazdego testu. Stary a jak ja gram wlansie? 🤣masz fotę z teraz Edytowane 19 Września przez dawidoxx
Phoenix. 4 734 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Grasz w ramach jednego testu Ty mnie nie zrozumiales...
dawidoxx 976 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września (edytowane) 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Grasz w ramach jednego testu 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Grasz w ramach jednego testu Dostałem dostęp do labs na steam 2 tyg temu, do dzisiejszego testu nie dostałem juz zadnego zaproszenia Edytowane 19 Września przez dawidoxx
Phoenix. 4 734 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Jak ktos w multi dostal zapro do jednego konkretnego testu a pozniej byly kolejny inny to do kolejnego trzeba bylo dostac nowe zaproszenie. Teraz, dawidoxx napisał(a): do dzisiejszego tesrubnie dostałem juz zadnego zaproszenia No nie dostales bo to nadal ten sam test Jak ja raz dostalem do multi to pozniej do kolejnych nie dostalem jesli bylo testowane co innego. 2
dawidoxx 976 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Jak ja raz dostalem do multi to pozniej do kolejnych nie dostalem jesli bylo testowane co innego. Kumam czyli do innego trybu inne zapro
Phoenix. 4 734 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Tutaj raczej beda juz jechac do konca test skoro ma byc premiera za msc i beda tylko dodatkowych graczy zapraszac 1
dawidoxx 976 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Pierwszy win, gra się przyjemnie w tego royala na pewno będę pykał od czasu do czasu.. jak mi się podbój znudzi 3 1 1
Spychcio 802 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września Ja już zrobiłem pre order i z ekipą zaklepałem 3 dni wolnego na premierę
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź