Skocz do zawartości

BF6  

144 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, caleb59 napisał(a):

@luk21pl miałem coś takiego na premierę jak sprawdzałem ustawienia - największe możliwe detale tekstur powodowały ten problem w moim przypadku (overkill).

Zejście oczko niżej na ultra i było już bez problemów, nawet przy dłuższych sesjach grania.

Nie pomaga jedynie przy ustawieniu niskie co jest mega dziwne bo inne gry problemu nie robią

Opublikowano

26.7 Milionów zablokowanych  oszustw  !! ??  Ja pierd***   , ładny biznes . Przecież  większość tych czitów kosztuje jakieś  pieniądze ,Ja czytałem o takich za  20eur/miesiąc  .

Potem się dziwicie że Ja widzę  cheatera na każdej mapie i w co  10 poście  :)

Opublikowano

Na szczęście od pewnego czasu gram tylko z konsolowcami, crossplay off. Jak grałem z pecetami, to działy się dziwne akcje - w niektórych meczach każde wychylenie zza zasłony to była śmierć. Skill czy cheat, nie szło grać.

Opublikowano

I tak się nie da grać w ten śmietnik, bo do dziś nie naprawili synchronizacji z serwerem po dodaniu czwartego sezonu.  Jak się odrodzisz po śmierci to sypnie utratą pakietów gdyż serwej ma problem z ustaleniem twojej pozycji. Netcod też się sypie, a po za tym jak to ma działać poprawnie na maszynie wirtualnej :hihot: :kupa:  wszystko tworzone w loci...

Nie działa prawidłowo algorytm odpowiedzialny za równoważenie pingu co mocno widać u graczy z piegami powyżej 100ms :kwasny: 

Opublikowano
32 minuty temu, Sawyer1916 napisał(a):

Na szczęście od pewnego czasu gram tylko z konsolowcami, crossplay off. Jak grałem z pecetami, to działy się dziwne akcje - w niektórych meczach każde wychylenie zza zasłony to była śmierć. Skill czy cheat, nie szło grać.

99% graczy nawet nie odroznia czitera od dobrego gracza i leca zgloszenia na legitnych graczy ;) Procent zainfekowania meczy jest tak niski, ze trzeba miec szczescie, zeby trafic na odpala. ktory i tak szybko wylatuje z meczu.  

Opublikowano

Dziś nie tak łatwo  odróżnić  cheatera  bo  czity są  inteligentne  ,  te płatne nie pozwolą Ci  pykać  40/1   smartaimbot będzie z automatu rozmywał trafienia po kilku  fragach pod rząd. 

Najwięcej cheaterów jest  w  rozgrywkach  16/16 .

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Coś tam poprawili w tym śmietniku z rejestracją trafień i responsywnością postaci :thumbup: 

Celowniki po upgrade zdecydowanie bardziej czytelne, a szczególnie mnie cieszy hybrydowy noktowizyjny zielony :D

Edytowane przez sniper76
  • 2 tygodnie później...