Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja po 2042 już się nie nabiorę.

Na razie to nie ma żadnych konkretów, kompletnie żadnych.

A premiera kiedy ???

Ja już widzę co się będzie działo, jak mamy lipiec oni nic konkretnego nie pokazali a do premiery zostały 4 miesiące.

Taaaaa, to na pewno sie uda :hihot:

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Kadajo napisał(a):

Jak nie lubicie czyjeś twórczości, co nie raz już udowadnialiście to po kiego huja się z tym obnosisz. Co to wnosi do tematu o tej grze. Kompletnie nic.

Wnosi tyle samo albo i wiecej niz to co  ty piszesz, wiec po huja ty sie obnosisz?

Poprostu skomentowalem wartosc tego filmiku dla ludzi zainteresowanych sama gra, i niestety jest zerowa. 

Masz przyklad filkmiku wyzej nad twoim, same konkrety.

Edytowane przez Sheenek
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
22 minuty temu, skypan napisał(a):

Jedno jest pewne. Beta zacznie się w dniu premiery BF-a. Jak zawsze.

Tak jest przy każdym bfie.. rok po premierze dopiero mozna sensownie zacząć grać ;) 

Po premierze 2042 preordera na nowego już nie zrobie 

Opublikowano

Mnie najbardziej odrzuca TTK. 20 pocisków w gościa który stoi 10 metrów od nas... Bez trybu HC nie wydam 20 zł na BF6. To jest zwyczajnie nudne, gra dla dzieciaków, ale hej, już mamy CoD więc po co kolejny? 

Opublikowano

Nie tylko HC jest potrzebny ale tez porządne mapy, zbalansowane tryby, porządnie zrobione klasy co już wiemy ze jest problemem.

Oni chcą zrobić FPS'a który się tylko nazywa Battlefield a ma być klonem wiadomo czego. Tu jest największy problem.

Opublikowano
29 minut temu, skypan napisał(a):

Jak by dali taką swobodę jak w Arma Reforge był by hit. Mody, własne serwery itd. Ale jak tu wtedy na skórkach i dodatkach zarabiać :)

Sam bym się przeniósł pewnie, bo brakuje mi gry z modami (np. Star Wars) ale jednak z mniejszym skomplikowaniem i wyższym tempem. Wszystko co powstaje to własnie na milsimach, a nie zawsze się ma 1-2h żeby granie miało sens. 

Opublikowano

Jutro ponownie testy bo ostatnie byly z problemami wiec robia powtorke.

Ja myslalem ze ten secureboot mam wlaczony a sie okazalo ze jednak nie, ale ostatnia beta bez problemu to aktywacji sie odpalala.

Opublikowano (edytowane)

Ostatnie już wymagają i bez niego nie byłem w stanie odpalić gry. Poprzedni test gdzie był rush, działał bez niego, ale ten z CQ już nie.

Na dc jest nawet o tym informacja. 

Edytowane przez Dominix
  • Upvote 1