Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Battlefield 6 – pojawiła się lista licencjonowanych kawałków, które usłyszymy w radiu pojazdów!

Soundtrack zapowiada się naprawdę mocno – od klasyków rocka, przez hip-hop, aż po energetyczne brzmienia elektroniczne. Oto część z nich:

"Awake" – Godsmack

"Bodies" – Drowning Pool

"Break Stuff" – Limp Bizkit

"Can't Stop" – Red Hot Chili Peppers

"Domination" – Pantera

"Hey Man, Nice Shot" – Filter

"Invaders Must Die" – The Prodigy

"Nuthin' But A G Thang" – Dr. Dre & Snoop Dogg

"Master of War" – Bob Dylan

oraz specjalny utwór „Battlefield: The After-party” stworzony przez Henry’ego Jackmana i… Limp Bizkit!

Co ciekawe, w pracach brał udział Joel Eriksson – kompozytor legendarnego motywu z Battlefield 1942.

Opublikowano

Overkill totalnie poza zasięgiem bo na start zjada 12GB VRAM z tego co widać na obrazku. Jednak jest szansa na overkill dla reszty poza teksturami, które zostawi się na ultra i to powinno wystarczyć by nie przekroczyć 12GB VRAM tak mi się wydaje.

Opublikowano (edytowane)

Pamiętaj, że jack frags gra na presecie overkill i prawdopodobnie z HD texture packiem, które nie będą dostępne dla wszystkich ze względu na VRAM.

Godzinę temu, Phoenix. napisał(a):

Ktos z was wbil ten karnet darmowy ?? Kiedy bedzie 3xp na niego ?? 

Zdaje się przez 2 ostatnie weekendy. W każdy Poniedziałek od 14:00 nowa partia zadań na kolejny weekend i tak aż do premiery BF6.

Edytowane przez caleb59
Opublikowano
Godzinę temu, babayaga napisał(a):

Graficznie wygląda to mega dobrze:

Spoiler

Tym bardziej biorąc pod uwagę jak dobrze to chodzi.

Ogladalem poczatek, to tak teraz mysle, jak w open becie byl problem ze ludzie wchodzili na dachy na tej mapie w kairze, to teraz z drabina nie bedzie to problemem, chyba ze dodadza niewidzialny sufit zeby sie nie dalo. Mlotek tez chyba musi jakiegos nerfa dostac bo dwa razy w sciane i sciany nie ma, jakby te domy byly z zapalek zrobione, a czolg musi w zurawia walic kilka razy zeby go rozwalic :D

Ogolnie to wyglada to coraz lepiej, ale sa te drobne detale ktore troche kuje w oczy ;)

• Upvote 1
Opublikowano

Robiąc te zadania idzie to wbić. Nawet jak jakieś przegapiliśmy to nadal je można robić poza ostatnim za 10 pkt. Mi już mało brakuje. Ale to jest najmniejszy problem. Wbijam ostatni "ekskluzywny" ubiór do postaci. Został mi Borys i wbicie obrażeń z tego jego działka to koszmar :/ Nie dość, że działko zadaje tyle obrażeń co kot napłakał to zaraz jest zniszczone.

Battlefield 2042 Screenshot 2025.09.19 - 11.17.36.88.png

Opublikowano
40 minut temu, caleb59 napisał(a):

U mnie już po testach, tak się wku... że nagle z czapy jest do pobrania dwa moduły po 10 i 12GB, że odinstalowałem to w pizdu. Nie na moim łączu takie numery z dupy.

A miałem pytać rano czy odpalales labs bo pewnie bedzie coś w grze do pobrania :E 

Normalnie w gierkach mam 45-55 a przy bfie proc się grzeje do 75-80c :E 

unnamed.jpg

• Upvote 1
Opublikowano

No słuchaj - wczoraj pobrałem, nawet mi do głowy nie przyszło, że to będzie Kinder niespodzianka i preload w preloadzie. :E No kto o zdrowych zmysłach tak robi, ja wiem, że większość ma światłowód 1000/1000 itp. ale w ankiecie jasno im dałem znać jakie mam łącze więc chociaż powinni ostrzegać, że będzie coś ekstra do pobierania oprócz preloadu. Zrezygnowałem bo zanim dociągnąłbym te moduły została by mi może godzina albo i mniej na testy a to już jest bez sensu.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, caleb59 napisał(a):

No słuchaj - wczoraj pobrałem, nawet mi do głowy nie przyszło, że to będzie Kinder niespodzianka i preload w preloadzie. :E No kto o zdrowych zmysłach tak robi, ja wiem, że większość ma światłowód 1000/1000 itp. ale w ankiecie jasno im dałem znać jakie mam łącze więc chociaż powinni ostrzegać, że będzie coś ekstra do pobierania oprócz preloadu. Zrezygnowałem bo zanim dociągnąłbym te moduły została by mi może godzina albo i mniej na testy a to już jest bez sensu.

No ale będą inne testy też... jak już masz dostęp do laba to każdy następny test odpalasz i grasz.. Najpierw ofc ściągając pacza 🤣

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Do kazdego nowego testu trzeba otrzymac z osobno zaproszenie. Nie ma tak ze raz dostales i dostajesz juz do kazdego testu. 

Stary a jak ja gram wlansie? 🤣masz fotę z teraz 

20250919_193835.jpg

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Grasz w ramach jednego testu ;) 

2 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Grasz w ramach jednego testu ;) 

Dostałem dostęp do labs na steam  2 tyg temu, do dzisiejszego testu nie dostałem juz zadnego zaproszenia 

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano

Jak ktos w multi dostal zapro do jednego konkretnego testu a pozniej byly kolejny inny to do kolejnego trzeba bylo dostac nowe zaproszenie.

Teraz, dawidoxx napisał(a):

do dzisiejszego tesrubnie dostałem juz zadnego zaproszenia 

No nie dostales bo to nadal ten sam test ;) 

Jak ja raz dostalem do multi to pozniej do kolejnych nie dostalem jesli bylo testowane co innego.

• Upvote 2