Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Jakie K/D? :E 

A nawet nie wiem, bardziej się skupiałem na lataniu niż strzelaniu :E

W BF6, jeśli oczywiście będę w to grał trzeba trochę więcej pojazdami pograć :D

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Slayer napisał(a):

Macie jakieś pomysły?

w jakim trybie masz BIOS? Jak Legacy to zmień na UEFI. Możesz to sprawdzić tak:

• Otwórz msinfo32 (wciśnij Win + R, wpisz msinfo32, Enter).
  • Sprawdź pole Tryb BIOS:
  • Jeśli pokazuje "UEFI" – OK.
  • Jeśli "Legacy" – niektóre funkcje Secure Boot mogą nie działać.

Najnowszy BIOS masz z czerwca z tego co widzę:

https://pg.asrock.com/mb/AMD/X670E PG Lightning/index.asp#BIOS

Jak będziesz aktualizował to w BIOSIE wyłącz na chwilę Secure Boot i po aktualizacji włącz.

Edytowane przez Strilok
Opublikowano
40 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Oczywiscie, ze jest odrzut. Ale na nagrywkach jak ktos go kontroluje to sie wydaje, ze nie ma.

haha ludzie mysla ze jak nie widza odrzutu to go nie ma ale nie pomysla ze ktos to kontroluje, gdzie na pokazie byli zaproszeni sami wyjadacze gier multi/br ;) 

Ty żeś jest kontrola odrzutu...

Opublikowano
4 minuty temu, Kadajo napisał(a):

asysta na myszce może działać ewentualnie w kampanii.

Na reddicie kiedyś widziałem jakiś temat, ze ludzie kombinowali coś w warzonie albo bo6 i podobno działało na myszce :E 

2 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

Będzie można walić spray przez pół mapy z LKM'a :E 

• Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Widziałem to, to ze jedna bron nie ma odrzutu to nie znaczy ze wszystkie i na podstawie jednego filmu nie snuj wnioskow bo wiem lepiej od ciebie z 1 reki jak sie zachowuja bronie ;) 

Opublikowano
9 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Widziałem ze kilka osób wspominało o zerowym odrzucie

Jak grałem w alphe to był odrzut i całkiem przyjemnie się strzelało. Na pałę full auto raczej nikt nic nie trafiał. Chyba że teraz coś pomieszali.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Strilok napisał(a):

Jak grałem w alphe to był odrzut i całkiem przyjemnie się strzelało. Na pałę full auto raczej nikt nic nie trafiał. Chyba że teraz coś pomieszali.

Cholera wie..  jedni piszą ze jest ok inni ze nie.. trzeba zagrać i sprawdzić samemu :D 

5 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Widziałem to, to ze jedna bron nie ma odrzutu to nie znaczy ze wszystkie i na podstawie jednego filmu nie snuj wnioskow bo wiem lepiej od ciebie z 1 reki jak sie zachowuja bronie ;) 

Możliwe ze tak jak piszesz jest pare giwer które musza poprawić, bo tez nie chce mi się wierzyć ze kazda  zachowuje się jak na tym filmiku  ;) 

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano

To nie jest tak, ze nie ma odrzutu, po prostu jest on mniejszy niz dotychczas w kazdym bfie i porownywalny troche do CODa oraz zalezy od broni. Moj znajomy byl na pokazie w UK i testowal wiele broni stad mam info z 1 reki. 

Opublikowano
2 godziny temu, Dominix napisał(a):

Chyba że jest opcja zapisu rozgrywki i później odtworzenie dema. Nie pamiętam który BF miał coś takiego.

Stare dziej. BF 2 i 2142. Później już nie było battlerecorder-a. Szkoda. To był najlepszy antyczit w BF-e.

Opublikowano
10 minut temu, Phoenix. napisał(a):

No to pogadane z Panem ekspertem od recoila :E a filmików jest wpizdu i nie będę każdego wrzucał, ale spoko kłócić się nie będę z informacjami z 1 ręki :rotfl2: 

Opublikowano
1 minutę temu, skypan napisał(a):

Stare dziej. BF 2 i 2142. Później już nie było battlerecorder-a. Szkoda. To był najlepszy antyczit w BF-e.

najlepszy antycheat to byl jak mogles postawic serwer i miales ogarnieta administracje. jak ktos byl jawnym odpalem dostawal bana i juz nie wracal ;)

• Upvote 2
Opublikowano
2 minuty temu, Dominix napisał(a):

Wyjdzie beta i na 100% bedzie narzekanie ze jakies bronie maja za duzy odrzut. To jest pewniak jak deszcz w UK :D

Mi się już odechciewa powili czytać bo zaczyna się robić wysryw narzekanie o byle gówno.

Po fali entuzjazmu przylazły marudy :D

I nie mam na myśli naszego forum :D

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Phoenix. napisał(a):

To nie jest tak, ze nie ma odrzutu, po prostu jest on mniejszy niz dotychczas w kazdym bfie i porownywalny troche do CODa oraz zalezy od broni. Moj znajomy byl na pokazie w UK i testowal wiele broni stad mam info z 1 reki. 

A znajomy mojego znajomego też był na pokazie i mówił że odrzutu nie ma. Z takimi tekstami i opowieściami z mchu i paproci, to zapraszamy do ... :) i już wiem aby dalej z Tobą nie gadać, ponieważ to najmniejszego sensu nie ma :) 

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano
2 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

A znajomy mojego znajomego też był na pokazie i mówił że odrzutu nie ma. Z takimi tekstami i opowieściami z mchu i paproci, to zapraszamy do ... :) 

Gdybys chociaz ogladal jakikolwiek film ze zrozumieniem to bys wiedzial, ze recoil jest tylko mniejszy, a nie ze kazdy twierdzi, ze na kazdej broni go nie ma ;) Swoje puste teksty sobie daruj jak cie tak bardzo boli dupa, ze ktos cos moze wiedziec wiecej.