Skocz do zawartości

BF6  

140 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, zoomehsak napisał(a):

Kupiłem kluczyk za 1zł do Early Bety. Klucz został wpisany w aplikacji EA. Czy powinna się pojawić w grach osoba pozycja Early Beta czy Open Beta to jest to co ma być ?

W wyszukiwarce u góry wpisz beta i Ci wyskoczy. Inaczej chyba samo nie pojawi się w bibliotece.

Opublikowano (edytowane)

Niby tak, ale czesc ludzi lubi aspekt graficzny, jest naprawde nieźle. Całkiem realistycznie odbija sie linia w czasie  rzeczywistym w kolimatorze. 

image.thumb.png.707e149a7b4e53c0b330ea243403052e.png

Zrzutekranu2025-08-07093319.thumb.png.4898ebbc8604192236f8c1b37b648b45.png

Graficznie też wyglada bardziej rzeczywisto niz wczesniejsze edycje i to bez PT :O

Edytowane przez maxmaster027
  • Upvote 1
Opublikowano
10 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

No mówiłeś :) a tam są jakieś gadżety na broń wspomagające kontrolę odrzutu? Bo żeby tak kontrolować jak na filmiku co wrzucałem, to jest nie możliwe, tym bardziej na padzie :) 

Nie wiem jak wyglada customizacja w tej czesci ale chyba sa dodatki na bron obnizajace odrzut.

• Like 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Powracam, a wszystko przez tą zime - nie bylo co robic i sobie kupilem x79 do zabawy sztuk dwie no i po miesiacu troche tego przybyło Dzis zrobilem sobie wycieczke 600km po takie 3 gruzy - biore do zabawy i na resell, staram sie wyszukiwac jakies nietypowe zabawki ktore zawsze chcialem miec ale jakos tak osobno nie składało sie zeby kupic  fractal XL 4790k org box i coooler z97 deluxe org box  32gb  gtx780  z org boxem powerzone  bluray asus 600zł    cm stacker 831 p9x79 (potem sie okazalo ze to deluxe)  cm v8 16gb gtx760 cm 620 250ssd org windows 10 box 500zł   najwieksza niewiadoma bo opis był marny: asus ROG 4790k 32gb (okazalo sie ze to tridenty 2400 c10) mobo nieytpowe z97m/g30k (na maskownicy oznaczone ROG) myslalem ze to bedzie jakis odpowiednik istniejącej mobo ale chyba nie ma odpowiednika w normalnej) gtx970 (okazalo sie ze to referencyjna wersja - rzadkosc) spodziewalem sie asus turbo czy cos 1tb ssd 6tb (okazalo sie ze to WD BLACK) bluray 900zł     ostatni najwiecej warty - najelpsze to ze był na olx 7 dni i bylo tylko 40 wyświetlen - dziwne ze nikt tego nie zgarnał     77c43911-9195-4bf6-a137-a9814af9c9f1.jfif
    • Na twoim miejscu bym go zwracał i wziął coś innego skoro po tylu kombinacjach nadal żyje swoim życiem..  
    • @Crew 900  Budują kapitał dla swoich fanatyków. Akurat dla mnie bezpieczeństwo Polski jest najważniejsze i mogę płacić akurat na to nawet wyższe składki. Tu chodzi o to, żeby nam za 20 lat ruskie bomby na łeb nie leciały. My jak my, ale jak ktoś ma dzieci w rodzinie to się martwi też o te dzieci. A ja akurat mam. Jak widzę co się dzieje na Ukrainie to nigdy w życiu nie chciałbym tego dla Polski. Pisokonfa buduje kapitał polityczny nawet grając naszym bezpieczeństwem. Żałosne  
    • No tak, liczba wyborów i różnych ścieżek jest tak ogromna, że aż chce się sprawdzić absolutnie wszystko. Właśnie dlatego ta gra tak cholernie wciąga!     Grając jako Dark Urge, miałem podobnie, tyle że A swoją drogą, to zdecydowanie najlepsza dziewczyna w grze. I najlepsze bzykanko.     I tak poza tym trochę nie podobało mi się zbyt nachalne wciskanie romansów. Czasem znałem kogoś dosłownie parę chwil, a ten nagle wyskakuje z tekstem: "Wiesz, czuję do ciebie coś więcej...”. No XD, wtf? Przydałyby się także jakieś konkretne preferencje postaci (ustalane np. podczas wyboru płci). Tak, żeby nie dało się romansować z każdym bez ograniczeń - coś jak w Cyberpunku 2077, gdzie orientacja postaci miała znaczenie.  No, ale wiadomo czemu jest jak jest.;)  I jakie tam są niektóre detale! Przykładowo scenka pocałunku - zrobiłem sobie niziołka , a wysoka postać normalnie schyla się do mojej postawy. Podczas zwykłych rozmów NPC-e też mają pochyloną głowę, żeby łapać kontakt wzrokowy. Czegoś takiego (z taką dbałością o różnice wzrostu) jeszcze w grach nie widziałem. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...