ASROCK RX 7700 XT CHALLENGER 12GB
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kamilos69 · Opublikowano
aw3926qw pojawił się niemieckim sklepie dell za 1149 euro. -
Przez Winter · Opublikowano
Rozumiem, ze ty za to masz pojecie o polityce Co za odklejka -
Przez Vulc · Opublikowano
Na tym etapie istnienia i rozwoju branży, nie ma i raczej nie będzie już nic co można nazwać "nowym". Każda produkcja z czegoś zapożycza, czy to z klasyków gatunku, czy z poprzedniej odsłony. Pojawią się z pewnością jakieś kreatywne elementy, ale oceniać gry będzie się głównie za realizację, a nie wyznaczanie nowych standardów czy rewolucjonizowanie czegokolwiek. -
Przez CLOWN · Opublikowano
Trasa i odległość od operatora do domu. Ktoś kto ma ping poniżej 10 ma do prawie każdego serwera to musi mieć bardzo blisko siebie serwery i bramę domyślną operatora. Jak masz INEA, która jest koło Poznania w jakiejś wsi, a mieszkasz 20 km za Lublinem w stronę Zamoscia to nie realne i niemożliwe mieć ping 0-10 ma. Kasa i jeszcze raz kasa. Nie dostali z KPO kasy to będą że swoich wykładać na dociągnięcie do domu its? Raczej nie. Chyba, że byli by dużą firmą jak Fiberhost czy Światłowód inwestycje. -
Przez huudyy · Opublikowano
Aktualnie współpracują, wcześniej Chiny REGULARNIE okradały firmy Europejskie https://cyberdefence24.pl/cyberbezpieczenstwo/chiny-wykradly-niejawne-dokumenty-volkswagena Ale ja to dosłownie napisałem parę postów wcześniej Myślę, ze jesteśmy na tej samej stronie? Nie twierdzę, że sam dumping cenowy zaorał nam rynek automotive, był tylko jednym z elementów całej układanki.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi