Płyta z790 Aorus Master
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez X360 · Opublikowano
Po tym co już widzę mam nadzieję że szczena opadnie mi jak przy pierwszych Gearsach na X360 jak odpaliłem;) Pobiegałem chwilę z ludkami, kilka fal rozwaliismy, ale to nie dla mnie. SINGIEL to jest coś co mnie interesuje:) -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Małe sprostowanie, to nie jest UE5 tylko silnik Capcomu - RE Engine, nowa rewizja, ale dalej to samo od RE7. -
Przez NotQuite · Opublikowano
Jak była szczujnia 24h na dobę to siedziałeś cicho. Ano, praktycznie niczym? A może tym, że premier kupił obligacje skarbowe wiedząc o decyzjach prezesa NBP? Już zapomniał? Albo to, że tworzyło się lipne funacje i przyznawało im się dotacje w dziesiątki mln zł, też zapomniał? A może kupno od facia sprzedającego broń lipnych respiratorów za circa 200mln zł? A może ustawy, że politycy za nic nie odpowiadają? Ponad sto afer, pisowczyku. Na miliardy złotych. Nie da się tego porównać do obecnego rządu i to doskonale wiesz, ale łżesz jak z nut. -
Przez tekkno · Opublikowano
Piszesz o ekstremum, o podium. Z drugiej strony sceny jest gość, który też chce wygrać swoją niedzielną potyczkę. I staje na polu startowym otoczony podobnymi casualami, z padami, z kierownicami latającymi jak młot do łamania kończyn, albo takimi co pytają jak ustawić Mozę R3 żeby dało się jeździć. I to nie są te same seryjne samochody. -
Przez sideband · Opublikowano
Jak poprawili od strony CPU to będzie lepiej bo ta gra leżała od strony CPU.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi