Rexlu 15 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Siemka, skoro zbliża się sezon (w redakcji coś była mowa o testowaniu kamerek), pochwalcie się na czym jeździcie ;) Tutaj stare zdjęcie, z początków zeszłego sezonu, gdzie wyczyściłem kolektor. Brakuje między innymi siatki aluminiowej oraz białych naklejek dołożonych na rantach kół do tego co jest, jak będzie ładna pogoda to cyknę nowsze foto ;)
Podwójniak 0 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Fajny sprzęt, swego czasu miałem mega fazę na bobbera na bazie Suzuki GN400, nawet A2 zrobiłem ale trzeba było szybko B robić i 4 kółka kupować. Może jeszcze kiedyś do tego wrócę.
Rexlu 15 Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Opublikowano 14 Marca 2016 No niestety tak bywa :< Bardzo fajnie jest przemieszczać się chociażby po mieście (w szczególności że mieszkam we Wrocławiu, który wygrał konkurs na najbardziej zakorkowane miasto :D). Jednak jak przyjdzie przewieźć coś większego czy też zima, to trzeba się pożegnać
Podwójniak 0 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Ja mieszkam w niezbyt dużym mieście i w sumie nie mogę narzekać na korki, bo praktycznie ich nie ma. Wybór padł na auto, bo zdarza mi się w tygodniu robić po 500km, więc wygrała wygoda i rozsądek. W zimę pakuje się i jadę zamiast czekać i marznąć na przystanku.
Rekomendowane odpowiedzi