Rexlu Napisano March 14, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 14, 2016 Siemka, skoro zbliża się sezon (w redakcji coś była mowa o testowaniu kamerek), pochwalcie się na czym jeździcie ;) Tutaj stare zdjęcie, z początków zeszłego sezonu, gdzie wyczyściłem kolektor. Brakuje między innymi siatki aluminiowej oraz białych naklejek dołożonych na rantach kół do tego co jest, jak będzie ładna pogoda to cyknę nowsze foto ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podwójniak Napisano March 14, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 14, 2016 Fajny sprzęt, swego czasu miałem mega fazę na bobbera na bazie Suzuki GN400, nawet A2 zrobiłem ale trzeba było szybko B robić i 4 kółka kupować. Może jeszcze kiedyś do tego wrócę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexlu Napisano March 14, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 14, 2016 No niestety tak bywa :< Bardzo fajnie jest przemieszczać się chociażby po mieście (w szczególności że mieszkam we Wrocławiu, który wygrał konkurs na najbardziej zakorkowane miasto :D). Jednak jak przyjdzie przewieźć coś większego czy też zima, to trzeba się pożegnać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podwójniak Napisano March 14, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 14, 2016 Ja mieszkam w niezbyt dużym mieście i w sumie nie mogę narzekać na korki, bo praktycznie ich nie ma. Wybór padł na auto, bo zdarza mi się w tygodniu robić po 500km, więc wygrała wygoda i rozsądek. W zimę pakuje się i jadę zamiast czekać i marznąć na przystanku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacper2003 Napisano January 21, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano January 21, 2021 Ładny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się