[S] 9800X3D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
https://vm.tiktok.com/ZN88m6Tw2/ -
Przez kubikolos · Opublikowano
ale co mam tam ogladac? no na przeglady trzeba jezdzic jak chcesz utrzymac gwarancje -
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Wystarczy być prawdziwym snajperem w rzeczywistości, to sens znajdzie się: KLIK. Swoją drogą polecam kanał. -
Przez kubikolos · Opublikowano
dokladnie tak bedzie przeciez cala zabawa polega na tym ze kazdy rzad (niezaleznie czy pisowcy, czy kałowcy) przesuwa caly czas granice akceptowalna przez spoleczenstwo, za kazdym razem troche dalej janusz oczywiscie za kazdym razem idzie na najwazniejsze wybory w historii naszej ery i wierzy ze tym razem jego idole uzdrowia kraj i tak tkwimy w tej petli z kartonu bez zadnej mozliwosci wyjscia z tego szamba -
Przez MaxxGroo · Opublikowano
@tekkno Dokladnie tak jest. Czasami gram w fpsy, ale mam dedykowana karte dźwiękowa soundblasterx g6, słuchawki z 7 głośnikami na każdej stronie, klawiaturę z jednym z najniższych opóźnień, mysz i ekran esportowe. Każdy gra tym samym ludzikiem, a jednak mam przewagę w każdym momencie gry i ją wykorzystuję. Tak jest też w symulatorch i jak ktoś dojdzie do A klasy w iracingu jak ja, to zobaczy co znaczy ściana którą przekroczy się tylko inwestując w sprzęt. Przewagę o której mówisz.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi