Komputer dla dziecka i taty :)) (ok. 7000)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Se7en 1995 - obejżany po raz czwarty w te święta, tym razem w remasterze 4K co tu dużo mówić... film jest genialny od początku do końca to prawdziwe ponadczasowe arcydzieło które można oglądać kilka razy i za każdym razem wgniata w fotel, świetna muzyka, brudy, okrutny wręcz klimat aż wylewa się z ekranu, doskonały duet pitt - freeman, końcówkę przewijałem kilka razy mimo że znam całość praktycznie na pamięć, "teraz już nie robią takich filmów" 11/10! Biedny David -
Przez Send1N · Opublikowano
Obecnie nie dostanie dlatego o tym nie wspomniałem nawet -
Przez SunTzu · Opublikowano
Aktualnie mam Z690-P DDR4+i7+128GB DDR4 działa 24h/7. Potrzebuję 4 złącza PCI-E-> 3090, Quadro, kontroler LSI 3108, Connectx-4 LX Komputer służy do wszystkiego, gry/praca ale nigdy nie dwie rzeczy w tym samym czasie (np. granie+rendering, ale potrafi być otwartych być otwartych kilka set zakładek chrome (taka robota)). Łącze 10gbps z SR-IOV zapewnia mi wystarczający transfer między VMkami. Komputer nie będzie super oszczędzać energii, bo LSI nie ma ASPM, a pierwszy slot zajęty w intelu robi w IDLE C3. Będę robił nowy serwer, najważniejszy parametr to ma działać i ma być niski pobór energii. Serwer będzie dla AI+NAS+Router+HAS, gdzie powędruję 3090+connectx-4+kontroler SATA chciałbym by pobierał w IDLE jakieś 20-40W (wiem jak to zrobić na intelu) ==Teraz pytanie czy jest coś lepszego do roboty na AMD w rozsądnej cenie (dokupię tymczasowo g... DDR5) na nową stację roboczą. Czy kupić kolejne mobo z790-P+cpu intela (i3 powinno pyknąć). -
Przez Krisol · Opublikowano
Freezer 36 ma więcej finów oraz rurki direct-touch, Burst Assassin ma o dwie rurki więcej oraz miedzianą/niklowaną stopkę, myślę że ciekawe byłoby to porównanie. Assassin X to akurat jest pod każdym względem gorszy od Freezera 36, jedyna zaleta to cena ale to tylko 20 zł. -
Przez kubon · Opublikowano
Chyba że chińczyka to dostanie 7800x3d koło tysiaka
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi