Google GMAIL Gmail Track add-on
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Prawdziwe sa wszystkie, tylko że wydajnoscie nie da sie tak porownac, gier sa tysiace, i ja nie pisze o default vs default a OC , i bardziej mnie interesuje to co ja mam. Nie musimy o tym gadac, mi sie dyskusja o OFA i MFG podobala, bo to ciekawy temat. -
Przez janek25 · Opublikowano
https://www.kitguru.net/components/cpu/joao-silva/intel-panther-lake-leak-shows-up-to-80w-tdp-and-up-to-5-1-ghz-clock-speeds/ 80 wat wiec wcale 18A super nie jest. Większość procesorów ma odrobine mniejszy zegar wzgledem arrow lake na N3B -
Przez Petru23 · Opublikowano
Honor 400 pro ma 16cm wysokości i wszystko, co potrzeba. Edit Motorola 50 ultra 162mm Oba w cenie ok 2,5k, flagowce z bdb aparatami itp. W rej cenie chyba najlepsze opcje. -
Przez Funky Koval · Opublikowano
No wlaśnie o to mi chodzi. W obecnym stanie gry tłumiki są niezbędne bo inaczej świecisz jak knajpa w dniu wypłaty i wszyscy do Ciebie walą dzwiami i oknami. Tlumik plomienia to gorsza wersja, tylko zeby dobić do 20+ levelu i odblokować suppressor. To jest zwyczajnie głupie i odbiera radochę z używania nowych pukawek bo levelowanie do 20+ poziomu jest zwyczajnie za długie. Inna sprawa, że reszta dodatków do broni jest popsuta, nie działa lub prawie nie zmienia statów giwer. -
Przez jankooo · Opublikowano
chyba @maxmaster027 jako jedyny pisze cały czas w temacie. Zawsze można przedstawić swoje wykresy aby zdementować te nie prawdziwe
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi