Corsair RM1200X Shift ATX 3.0 12VHPWR Cybenetics Gold
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez samsung70 · Opublikowano
fajnie to wygląda, ja mam, mam też nadzieje, że będzie nadal słabonasycone kolorem i mroczne wczoraj zaledwie na chwilę włączyłem, ale chciałym uzyskać taki mroczny smutny klimat,- kiedyś udało mi się to chyba na normalnej wersji legacy, później na NG już nie, i coś czuję, że tutaj będzie podobnie -
Przez Cappucino · Opublikowano
Też miałem, dwa tłumiki,ale nie ten dźwięk co etz. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
"... ale zwykły Kowalski może pomarzyć" ale to nie ja dzwonie chodzi o to, ze EV z bateria 2x wieksza niz wspomniany Leaf mozna juz kupic w sredniej cenie w jakiej wydaje sie na auta uzywane, wiec jezeli Kowalski bedzie chcial miec EV, to moze juz sobie takie kupic. jak i do czego bedzie uzywal, to juz jego decyzja. co wy tak ciagle swoja miara wszystkich mierzycie? ze macie takie, a nie inne potrzeby, to reszta swiata tez takie musi miec? kompleksy jakies z tym zwiazena, czy jak? i potem zaskoczenie, ze takie nastawienie jest odbierane jako zachowanie typowego "ciemnogrodzianina w czapece z folii aluminiowej" . no jest -
Przez leven · Opublikowano
Znaczy, wszystko w porządku, trza poczekać na poprawki -
Przez galakty · Opublikowano
Ewentualnie Jawa 350, ahhhhh. W ogóle gdybym tak bogaty że nie musiałbym pracować to właśnie jako zajęcie chciałbym kupować stare motocykle i je remontować Tokarki i te sprawy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi